• Welcome to Форум на българските шофьори.

Социална мрежа

Започната от admin, Събота, 23 Юни, 2012, 14:59:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Реших да направя един опит за социална мрежа. От днес към форума е реализирана платформа за размяна на връзки, снимки, видео, анкети и много други неща. Платформата ще претърпи развитие във времето и ви моля да ме извините, ако не я намерите за особено привлекателна на този етап. Предстои продължаване на превеждането й на български език, но това отнема време. Постепенно ще бъдат добавяни и нови модули в зависимост от интереса към социалната мрежа. За вход бихте могли да ползвате както своя собствена регистрация, така и профилът си във Фейсбук. Надявам се, че новата идея ще ви допадне. .
И накрая, можете да видите за какво става дума тук и да споделите впечатленията си в тази тема.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Мен ми аресва кат дизайн,но са си е празна и за туй седи семпло,кат се позапълни с ора ,линкове,картинки и прочее ше е супер особенно с повечето таск барчета у менюто,толкова няма нийде,а бацко люби да има.
Успех в начинанието.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Надявам се туй чудо е за постоянно,че го полазих и ще кофти ако ми зачезне.

Апропо поздравления всички бутони си му бачкат,за разлика от други подобни мрежи-тва е намек не ми натвърдек към некой ора ,апропо ако не става се оправи мойто проблемче,пусни им предложение си бацнат копче барлем за връзка,че мислим им полазим и мейла мноо грозно ,тия дни. :D :D :D :D

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 24 Юни, 2012, 08:03:53
Надявам се туй чудо е за постоянно,че го полазих и ще кофти ако ми зачезне.

Апропо поздравления всички бутони си му бачкат,за разлика от други подобни мрежи-тва е намек не ми натвърдек към некой ора ,апропо ако не става се оправи мойто проблемче,пусни им предложение си бацнат копче барлем за връзка,че мислим им полазим и мейла мноо грозно ,тия дни. :D :D :D :D

Естествено, че ще бъде за постоянно.  Какво копче за връзка имаш предвид?

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Неделя, 24 Юни, 2012, 08:34:12
Естествено, че ще бъде за постоянно.  Какво копче за връзка имаш предвид?
Копчето е за друго място шеф ,те си знаят.
Уж туй онуй там,ма тц имат си трески за делкане ,та тука ги мъмрим на уше да взимат мерки увреме. ;)

Днес сите писаници са намеци за един или друг ,тъй че не ме взимай насериозно,апропо мани майтапа ма ме кефи социалката,ша си я букна да си я полазвам в комплект с фейса.

Опа пак малки снимчета ,няма ли вариант поне 1024 да е,че с тия 500 сме заникъде. ;) сАМО ПИТАМ ,АКО НЯМА ШАНС ЗДРАВЕ ДА Е.

Бриги Магнито

Днес ,защо не мога да влизам с фацето ми ми търси мейли,пароли и щуротии,аз такива нямам . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
 :'( :'( :'(       :'( :'( :'(       :'( :'( :'(
Последните плачльовци,трябваше да се движат,ма и тука греда.........

А тръгнаха  :) :) :) :) :)

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 07 Септември, 2012, 08:41:32
Днес ,защо не мога да влизам с фацето ми ми търси мейли,пароли и щуротии,аз такива нямам . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  :'( :'( :'(       :'( :'( :'(       :'( :'( :'(
Последните плачльовци,трябваше да се движат,ма и тука греда.........

А тръгнаха  :) :) :) :) :)

Преди малко влязох и не забелязах някакви смущения в работата на мрежата. Пробвай с друг браузър.

Бриги Магнито

Са ,че палим експлоера де ега има ток да палне.

admin

От днес регистрацията в социалната мрежа се извършва само с покани. За да получите покана за регистрация, изпратете заявката си на адрес admin@driver-bg.eu

Остава свободен достъпът до социалната мрежа чрез профил във Facebook.

Бриги Магнито

Едно пипане ако мое,та начи:
-у Социалката съм се зафанал уекинко да вилнеем и сичко си ми натамън,ма кат стар плагиатор едно ми не дава мира,а то е освен профилна снимка и корица има ли възможност и за ош едно снимче към профила,а именно за дръгела,който съответният потребител съска,че нешо къв каубой е шофера,кат му нема коня ?

Само пипам,че го преживеем ако не мое ,ма друго си е да мое

Бриги Магнито