• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор на автовоз

Започната от Grigoroff, Сряда, 03 Октомври, 2012, 12:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Grigoroff

Търсим шофьор на автовоз с опит.Заплащане 0,11е/км + бг осигуровки,поемани изцяло от фирмата.Служебен тел+карта+100мин роуминг/месец.Бонуси при чисти CMRта-без забележки по товар,за новите коли.За още информация-0888232014,Цанко Томов.

Grigoroff

stoil nedev

Цитат на: Grigoroff - Сряда, 03 Октомври, 2012, 12:47:16
Търсим шофьор на автовоз с опит.Заплащане 0,11е/км + бг осигуровки,поемани изцяло от фирмата.Служебен тел+карта+100мин роуминг/месец.Бонуси при чисти CMRта-без забележки по товар,за новите коли.За още информация-0888232014,Цанко Томов.
Уважеми г-н Григоров, аз като човек нищо не разбиращ от автовози само бих се засмял на офертата Ви ;D Интересно какво ли се мислят колегите които практикуват тази доста отговорна водаческа дейност от години. ?????.....
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Grigoroff

Смейте се г-н Недев,това е ваше лично право.А за офертата,за съжаление това можем да предложим в момента.За сметка на това, поне колкото се изкарат,толкова се взимат и то веднага след прибиране в БГ, и предоставяне на отчет.Нямаме задържане на заплати за гаранции и т.н. Не,че нямаме желание да даваме и по повече,но това можем да си позволим в момента.Пък и никой на сила не караме.

stoil nedev

Благодаря за цивилизования и грамотен отговор. За вас си сте прави УСПЕХ!
                       Иван Вазов

ruskov

+ Две минимални заплати върху които ме осигурявате + 30€ на ден командировка
13 години стаж на автовоз и работа само с нови леки коли,
стари почти не съм карал! На толко мога да ви работя

Grigoroff

Не можем да дадем толкова колега,съжалявам.Ако си готов на някакви договорки-на тел,там ще намериш Цанко Томов с когото директно можеш да разговаряш за тези работи.

DENINI

Grigoroff

Още се търси,може и колега без или с малък опит,но с желание и дългосрочен план за работа.

DENINI

Аз си намерих още един такьв тази седмица.

ilianiliana68

ЗАЩО не може един работодател да осигурява работника,на РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИТЕ ПАРИ ЗА МЕСЕЦА.А може би,не му изнася или така се спестява от данъци.Това трябва да се провери от така наречения финансов министър,а не лихви върху спестяванията.

dimich87

Защото законодателството ни е такова. Подават се 100 вида декларации. По е лесно да се подаде една декларация за цялата година. Ако всеки месец заплащат реално изработеното, трябва да се подава различна декларация. Ако ти е една и съща заплатата минава с няколко декларации и никакви главоболия и разстакавания няма до края на годината. Другото е и малко укриване на осигуровки, но това се прави не с цел да се плати по-малко, а че работниците още по-вече ще са недоволни. За пример на заплата от 1000лв, осигуровките които се дължат са 310лв. 180лв са за сметка на работодателя и реално му струва такъв работник 1180лв, останалите 130лв се одържат от заплатата на работника. При похвата който правят работодателите се получава осигуровка върху определена сума. Такава е сумата колкото всичките осигуровки да се впишат в тези 180лв които се падат на работодателя, а на работника не се отдържа нищо. За дадения пример справедливата осигуровка е върху заплата 580лв.

ilianiliana68

Значи,че ако аз искам да ме осигурява работодателя на реалните пари нема да стане

dimich87

Ами не означава че няма да стане. Просто се договаряте за някаква приемлива заплата върху която да те осигуряват. Всеки месец да е една и съща заплатата. Поемаш си твоите осигуровки и началника си поема неговите. Дефакто той си ги поема. Спестява ти твоите осигуровки. Примерно този месец имаш 10 000км по 0.15лв/км=1500лв.
другия месец имаш 900лв. Приемате нещо средно и си плаща всеки задълженията.

dimich87