• Welcome to Форум на българските шофьори.

BG шофьори живеещи и работещи в чужбина

Започната от динко, Неделя, 03 Април, 2011, 21:13:10

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

динко

Аз живея и работя в Италия.Ще се радвам и други колеги да се включат  независимо  в коя държава се намират.

динко

bad_kras

Ако има колеги из Англия и Ирландия , нека да се пишат!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

динко

Цитат на: динко - Неделя, 03 Април, 2011, 21:13:10
Аз живея и работя в Италия.Ще се радвам и други колеги да се включат  независимо  в коя държава се намират.
;)толкова чакане и само двама,що така колеги  ??? доста от нас си вадят хляба в чужбина.споделяйтепроблемите ,може и да помогнем да няма излъгани.

bad_kras

Цитат на: динко - Петък, 26 Август, 2011, 22:12:51
Цитат на: динко - Неделя, 03 Април, 2011, 21:13:10
Аз живея и работя в Италия.Ще се радвам и други колеги да се включат  независимо  в коя държава се намират.
;)толкова чакане и само двама,що така колеги  ??? доста от нас си вадят хляба в чужбина.споделяйтепроблемите ,може и да помогнем да няма излъгани.
Ами няма сигурно мераклии да споделят хляба си?! Мое мнение!!! Ние няма да го вземем , а само може да си помогнем и да научим нещо интересно и ново. Пък виж ти и някой баджанак излязъл....ха ха ха

SOLAR

Аз работя в Австрия.... за сега. Но в последно време стават разни промени ... та-а-а скоро може да не съм там. Иначе шефа ми е пич, та дрънка... но-о /има но/.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

bad_kras

Цитат на: SOLAR - Събота, 27 Август, 2011, 03:22:27
Аз работя в Австрия.... за сега. Но в последно време стават разни промени ... та-а-а скоро може да не съм там. Иначе шефа ми е пич, та дрънка... но-о /има но/.

ЛЕКИ ПЪТИщА !
Как се казваш (ако не е тайна) , имам един колега който бачка в Австрия от много години , незнам дали си ти или може и да го познаваш ? Запознахме се по СВ-то на 30 канал (сръбския) , казва се Петър . И вече доста години не можем да се засечем или някакви координати да му намеря! Караше цистерна - имат Скании и Дафове - в бяло и червено са , ама забравих точно името на фирмата , нещо с We..... започваше!

auto_g1zi

Здравейте колеги.Аз живея в Испания и работя в испанска фирма.Живея в гр.Castellon de la plana,ако има колеги наблизо да пишат.Фирмата се казва RALLO, бели манове и сканий караме,ако видите такива камиони обаждайте се. :)

BoBy_BoY

Аз моми и момци, от една година се търкалям в холандска фирма-Тилбург. Инак кога ми се налага да почивам ходим в Енсхаде в сестра ми. Карам често до Англия-Лондон, Телфорд (Еопсон), Нунитон(Шенкер)
  В Италия повечко на Торино, Милано, Верона,...
  Швейцария съм транзит, но разтоварваме ли там задължително сме на  Ейкен.

SOLAR

Цитат на: bad_kras - Събота, 27 Август, 2011, 13:33:25
Как се казваш (ако не е тайна) , имам един колега който бачка в Австрия от много години , незнам дали си ти или може и да го познаваш ? Запознахме се по СВ-то на 30 канал (сръбския) , казва се Петър . И вече доста години не можем да се засечем или някакви координати да му намеря! Караше цистерна - имат Скании и Дафове - в бяло и червено са , ама забравих точно името на фирмата , нещо с We..... започваше!

Петър означава камък. А в ника е името ми, само, че на старобългарски. В НЕТа предпочитам анонимността, но ако те интересува, пиши на ЛС.
Шефа ми има 2 камиона, единия карам аз, другия брат му. Фирмата е AMEG. Поради промяна на изискванията, го предупредих за напущането ми. Освен това, в същата спедиция с такива малки фирмички, работят поляци и унгарци, с по-високо заплащане. Преди малко му отказах курса защото не е по РЕГЛАМЕНТА.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

admin

Solar, австриеца е почнал да се побългарява ли? Не държа на отговор. Ти прецени дали да ми отговориш.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Цитат на: admin - Петък, 02 Септември, 2011, 21:14:35
Solar, австриеца е почнал да се побългарява ли? Не държа на отговор. Ти прецени дали да ми отговориш.

Бих казал - балканизира. Намекна ми и за манипулации при заплащане на TOLL COLLETA, понеже и другите така правили ....

ЛЕКИ ПЪТИщА !

admin

Цитат на: SOLAR - Петък, 02 Септември, 2011, 21:54:15
Цитат на: admin - Петък, 02 Септември, 2011, 21:14:35

Бих казал - балканизира. Намекна ми и за манипулации при заплащане на TOLL COLLETA, понеже и другите така правили ....

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Почна да става интересно. Би ли споделил в какво се изразяват тези манипулации на Toll Collect-а?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Цитат на: admin - Петък, 02 Септември, 2011, 23:57:36
Почна да става интересно. Би ли споделил в какво се изразяват тези манипулации на Toll Collect-а?

Отговора ми ще бъде на ЛС, понеже не желая недобросъвестни работодатели да започнат да принуждават колегите да правят така. А дискусията продължаваме тук.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

bruto

Аз пък живея и работя в Канада . Форумът ви е прекрасен , поздравявам ви .

Trucker_Boy

Цитат на: bruto - Неделя, 18 Декември, 2011, 23:46:31
Аз пък живея и работя в Канада . Форумът ви е прекрасен , поздравявам ви .

Добре дошъл , хубаво е ,че имаме представител и отвъд Атлантика.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори