• Welcome to Форум на българските шофьори.

iGO Primo

Започната от admin, Петък, 03 Декември, 2010, 22:39:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: admin - Вторник, 16 Юли, 2013, 21:45:46
Сега пък ново 20... Значи когато този ред го има в sys файла, и навигацията е в режим "камион", маршрут Благоевград - Русе го дава през Сърбия и Румъния. В режим "лека кола" си е през България.

Сега пробвах от София за Русе - пуска ме по вярното трасе! Дай междина точка София да видим какъв ще е ефекта. Като вид на маршрута - бърз!
Юзер bo4a беше опоменал подобен проблем - оправил го, но обяснението от къде - така и не го разбрах.
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

Димитър Бомбаджиев

Milen

В последната карта на навтек за камиони има грешка в забраните. Сложили са забрана за движение над 10 тона от петък 16.00 часа до неделя 22.00 часа,  както и април-септември 16.00-22.00 часа по главните пътища и затова чертае криви маршрути през Гърция или Румъния. За другите държави мисля,че не би трябвало да има проблем. За бг просто сложете пакет на друг производител или навтек 2012.Q3

Milen

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: Milen - Сряда, 17 Юли, 2013, 09:43:42
В последната карта на навтек за камиони има грешка в забраните. Сложили са забрана за движение над 10 тона от петък 16.00 часа до неделя 22.00 часа,  както и април-септември 16.00-22.00 часа по главните пътища и затова чертае криви маршрути през Гърция или Румъния. За другите държави мисля,че не би трябвало да има проблем. За бг просто сложете пакет на друг производител или навтек 2012.Q3

Може и да има нещо вярно. Мене от София до Русе защо ме пуска по вярното трасе!? Тия забрани/петък и неделя/, не трябва ги вкарват в картата като няма вкарано инфо за деня от седмицата, а и месеца. Да направи пробва с 2012_Q4, но пълния пакет за BG. Защо унгареца, германеца...не са си вкарали забраните.

admin

Някой има ли македонски език за iGO Primo? Който ми намери, веднага му давам 10 денара. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

borgir1111

Имам две навигации с igo примо едната е таблет с актуални карти.Таблетът ме води през градовете,а другата ,която е с стари карти ме кара по магистралите.Пример: от Франция за Австрия таблета искаше да мина през центъра на на Щутгарт и Мюнхен,а другата навигация си ме води по магистралите.Пробвах всякакви настройки за дължина и височина на таблета ,но не се получава.Имате ли някакви идеи какво да променя?

admin

Цитат на: borgir1111 - Петък, 08 Ноември, 2013, 10:36:00
Имам две навигации с igo примо едната е таблет с актуални карти.Таблетът ме води през градовете,а другата ,която е с стари карти ме кара по магистралите.Пример: от Франция за Австрия таблета искаше да мина през центъра на на Щутгарт и Мюнхен,а другата навигация си ме води по магистралите.Пробвах всякакви настройки за дължина и височина на таблета ,но не се получава.Имате ли някакви идеи какво да променя?

Влез в папката на Примо и изтрий папка Save. Там навигацията пази всички настройки.

Milen74

Сложи това в папката с лицензите,явно нямаш лиценз за камиони и затова те прекарва през градовете.

driver_burgas

Тук имаше публикация на латиница!!!

Люси

В папката с лицензи ако има други лицензи освен тези за камион дали пречат на рутирането за тежкотоварен автомобил?

ahil_73

Не не пречат.Просто се увери че параметрите които са въведени последно отговарят на това мпс което управляваш в момента и нямаш ядове.

Уди кълвача

Къде да си намеря т.н. фаворити, които съм си запаметявал?
Искам да ги прехвърля на друго устройство със iGO...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 11 Януари, 2014, 16:26:52

В папка Save ги пази. Най-лесно е да копираш съдържанието на цялата папка, но при положение, че става въпрос за две еднакви версии.

Уди кълвача

Цитат на: admin - Събота, 11 Януари, 2014, 16:48:38
В папка Save ги пази. Най-лесно е да копираш съдържанието на цялата папка, но при положение, че става въпрос за две еднакви версии.

Ами, не пази ли всички настройки там, аз искам да прехвърля само фаворитите, че май не са съвсем еднакви версии, под какво име да търся файла, или файловете...

admin

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 11 Януари, 2014, 17:16:29
Ами, не пази ли всички настройки там, аз искам да прехвърля само фаворитите, че май не са съвсем еднакви версии, под какво име да търся файла, или файловете...

Запази един произволен адрес, виж в папката кои файлове са с дата и час на запазването и ще се ориентираш.

Milen

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 11 Януари, 2014, 16:26:52

В папка - Save ,файлът "user.upoi" (Текстов файл, в който се съхраняват всички ваши точки съхранени в предпочитани.)

Milen