• Welcome to Форум на българските шофьори.

GPS навигация

Започната от Scania Power, Понеделник, 11 Март, 2013, 23:55:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

niki76

колеги искам да си инсталирам на PDA устройство  навигация със карти за камион че скоро ще ми се наложи да я използвам а пък не мога да намеря такава. ако някой знае нещо МОЛЯ да сподели   ??? :(

niki76

admin

Цитат на: niki76 - Сряда, 29 Май, 2013, 18:36:04
колеги искам да си инсталирам на PDA устройство  навигация със карти за камион че скоро ще ми се наложи да я използвам а пък не мога да намеря такава. ако някой знае нещо МОЛЯ да сподели   ??? :(

Какво е устройството?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

michkaloto

Ползвам такава от няколко месеца и засега съм доволен!

radkoe1

Snoopеr-Truckmatе,мноого съм доволен.Скъпа е,500-600 евро,но е от "стомана".

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: mariqn_m - Четвъртък, 21 Март, 2013, 10:25:52
От Гармин по добра навигация няма. Made in USA ! Всички други китайски боклуци не стават защото картите им се обновяват доста трудоемко!

"Made in USA !" Я пак си помисли!?
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

ivopifeca

Моята е Гармин 350 с 2 гигабайта памет,от 2008г.Носих я да ми я обнови един човек,но не можа,уж взел допълнителна карта и й я сложил и пак не ставало.Някакви идеи кой може да я оправи,или да взимам нещо по ново?Мерси предварително.

vasko_iq

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 25 Август, 2013, 19:35:41
Моята е Гармин 350 с 2 гигабайта памет,от 2008г.Носих я да ми я обнови един човек,но не можа,уж взел допълнителна карта и й я сложил и пак не ставало.Някакви идеи кой може да я оправи,или да взимам нещо по ново?Мерси предварително.

Модела си е малко смотан,не можеш да слагаш по големи карти от 2гб.Трябва да е до 2 гб аз преди няколко месеца сложих една карта на такава навигация,намират се в Интернет. 

камионджията

Здравейте колеги имам малък проблем с навигация и то по точно с microSD card понеже искам да си кача снимки и музика си купих карта 8 gb памет но като сложа вътре снимки и музика и не ми ги отваря на навигацията не знам ако някой е имал такъв проблем или знаете решение моля споделете иначе навигацията ми е orion 7 igo primo с опция за камион
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

admin

Цитат на: камионджията - Сряда, 13 Ноември, 2013, 15:49:11
Здравейте колеги имам малък проблем с навигация и то по точно с microSD card понеже искам да си кача снимки и музика си купих карта 8 gb памет но като сложа вътре снимки и музика и не ми ги отваря на навигацията не знам ако някой е имал такъв проблем или знаете решение моля споделете иначе навигацията ми е orion 7 igo primo с опция за камион
Пробвай с по-малка карта. Възможно е да не я разчита тази.

камионджията

Да и аз така мисля admin понеже в описанието дават до 32 gb без проблем а то на 8 щом не иска да го чете какво правим а бе китайска му работа ама поне за сега нямам проблем с друго да чукам да дърво :)

MagnuM

Аз имах проблем с картата памет на Orion G7  качих музика и снимки и навигацията спря да се включва, просто не искаше от копчето. Махнах картата памет, без нея си се включваше. Реших да рискувам едни 10 лв. за нова карта MicroSD и воаляяя навигацията си работи и музика си имам.
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

камионджията

Ами ще пробвам с 2 gb а другата ще си я сложа в телефона така ли иначе там нямам карта и преди малко забелязах като е сложена картата обхвата на навигацията изчезва а като я махна се появява май няма да я бъде с тази карта както казваш ти и admina трябва да си взема друга ама ще я пробвам на място този път да не се окажи и тя фалшификат :D  иначе като го включа към компютъра с USB кабел показва че има карта не е от навито просто и идва много gb явно и затова не ще да я чете.

Люси

Форматирай 8ГБ-ата карта през навигацията и тогава си качвай всичката информация на нея би трябвало да стане!!!

admin

Цитат на: Люси - Сряда, 13 Ноември, 2013, 18:49:47
Форматирай 8ГБ-ата карта през навигацията и тогава си качвай всичката информация на нея би трябвало да стане!!!

Този момент го пропуснах днес. Картата трябва да е форматирана под FAT или FAT32, но в никакъв случай под NTFS! Някои навигации не четат дори FAT32.

Люси

Точно за това му казах през навигацията защото тя ще си я форматира в системата която и е нужна за работа и най-вероятно при форматирането ще си направи сама и папките в които да си качи музика и филми за да си ги разпознава!!! ;)

Люси