• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на таблет с GPS

Започната от human1970, Сряда, 13 Март, 2013, 14:37:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

human1970

Здравейте!
Смятах да си купувам навигация за камион, която ще се ползва освен в БГ и в Европа, но чета по форумите, че се препоръчва таблет. Набелязал съм 2 модела:
http://iskamtablet.com/article/36/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-LEOS-GPS-Tab7-GPS-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD
http://iskamtablet.com/article/90/GPS-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD-PRIVILEG-MID-7M-7%22-TV-%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B5%D1%80

Моля, ако някой има лични наблюдения да даде съвет или евентуално да препоръча друг модел, който е по-удачен!

human1970

its_ko

Аз си бях харесал този
http://iskamtablet.com/article/79/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82---GPS-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD-LEOS-GPS-Tab7-DVB-T-Navigator-7%E2%80%9D
но се оказа , че не е наличен и ми предложиха този

http://iskamtablet.com/article/88/GPS-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F--%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BE%D0%BD-DIVA-DVB-T-ANDROID-NAVIGATOR-7%E2%80%9D-EU

обясниха ми че като цяло са еднакви но се правят под различен бранд  . Засега съм доволен,  но съм го пробвал само в България.

its_ko

hristoskovvv

human Първия таблет LEOS е супер. Приятел имаше такъв и беше много доволен, доста пъти сме го изпускали и му нямаше нищо.А и от страна на софтуера е много добър.  ;)

human1970

То и аз по принцип към Леос-а съм се насочил, но гледам другия има тв-тунер и си мислех дали като спра някъде в чужбина на паркинг няма да хващам телевизия с него.

Дива-та като марка нещо не ми е много известна.

Milen

rider777

Малко спам в темата за таблетите ама да ви питам тези дето разбирате какъв малък евтин телефон да си взема, който поддържа интернет и по-специално скайп, няколко колеги имам дето са постоянно в скайпа през  телефоните си ама техните все някакви големи, аз искам малък и евтин най-важното ,,,,,,, весела вечер и наздраве.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

valentino_88

Примерно този http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1699/nokia-5800-xpressmusic. Има WI-FI , GPS  и Скайп. Ползвам го от много време и е адски здрав и идиотоустойчив  :P.
I LOVE TRUCKS!!!

rider777

За тия кинти купувам кола ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

den4o7

human1970

Очаквах смислени предложения от опитни международни шофьори за таблет с GPS, който се е доказал като удачен за работа на камион - коректно намиране на адреси в ЕС и в същото време с екстри, удачни през времето за почивка на пътя - далеч от дома.

Вместо това темата се обръща на ученически чат за смартфони.

Почвам да се замислям за някои неща... 

admin

Цитат на: human1970 - Неделя, 17 Март, 2013, 17:49:30
Очаквах смислени предложения от опитни международни шофьори за таблет с GPS, който се е доказал като удачен за работа на камион - коректно намиране на адреси в ЕС и в същото време с екстри, удачни през времето за почивка на пътя - далеч от дома.

Вместо това темата се обръща на ученически чат за смартфони.

Почвам да се замислям за някои неща... 

Замисли се по-скоро дали те устройва цена на таблета от 500 лева нагоре и ще ти дам смислено предложение.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

human1970

Категорично не. За такъв мога да помисля малко по-нататък. Засега гледам да се огранича в по-скромен бюджет за устройство с по-ниско качество на изработка, но с оптимални възможности, което би ми вършило работа. Едва ли са много международните шофьори, които са инвестирали 500+ лв. за личен таблет, който да ползват за работа.

Това не пречи да посочите кой модел имате предвид. Може пък за някой друг колега да е от полза.

admin

Цитат на: human1970 - Неделя, 17 Март, 2013, 19:02:25
Категорично не. За такъв мога да помисля малко по-нататък. Засега гледам да се огранича в по-скромен бюджет за устройство с по-ниско качество на изработка, но с оптимални възможности, което би ми вършило работа. Едва ли са много международните шофьори, които са инвестирали 500+ лв. за личен таблет, който да ползват за работа.

Това не пречи да посочите кой модел имате предвид. Може пък за някой друг колега да е от полза.

Серията Галакси на Самсунг, моделите Нексус на Гугъл, както и някои модели на Асус и Тошиба. Всъщност новите модели на Асус - Мемо Пад са в порядъка на 350 лева.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Люси

Аз ползвам Samsung Galaxy Tab 10,1 P7500 и съм доволен качил съм му Igo Primo с опция камион и съм доволен от него ама по форумите под 450 лева не може да го пипнеш!!!
А тия китайски пръчки просто ги забравете не стават за нищо и не го казвам ей така да се намирам в приказка а от опит!!!
За колегата rider777,търси си някоя андроидна пръчка като Samsung Galaxy Y,LG 540 за около стотина лева ще се сдобиеш даже Самсунга онзи ден гледах за детето имаше за 150 лева чисто нов с гаранция 24 месеца!!!

human1970

Ами то като ще е 10 инча, че и 800лв. то за взема 2 нетбука за тия пари.

human1970