• Welcome to Форум на българските шофьори.

Залепване навигация на стъклото

Започната от ivopifeca, Сряда, 01 Май, 2013, 06:27:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Един може би смешен въпрос от мене,но си скъсах нервите с моята навигация!Онзи ден я лепя на стъклото на леката ми кола и след около 20 мин.се отлепва и пада,пак я слагам и след пак 20-30 мин. същата история.Та питането ми е,как да я сложа за да не пада-да я мокря ли да я лепя ли?Приемам секви съвети!

ivopifeca

grants

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 01 Май, 2013, 06:27:01
Един може би смешен въпрос от мене,но си скъсах нервите с моята навигация!Онзи ден я лепя на стъклото на леката ми кола и след около 20 мин.се отлепва и пада,пак я слагам и след пак 20-30 мин. същата история.Та питането ми е,как да я сложа за да не пада-да я мокря ли да я лепя ли?Приемам секви съвети!
Здравей. И аз имах такъв проблем самоче на стойката за телефона. Накрая се оказа че гумата която залепва неможе да уплатни защото имаше малка дупчица. Незнам при теб как е но аз намазах гумата отзад от към пластмасата и стана. Дано и при теб се получи. Надявам се да съм полезен лек и безамариен път.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

admin

Намокри леко с вода гумата навсякъде и ще я залепиш много успешно и трайно.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Мерси,за съветите!Аз също си го помислих това но все пак реших да ви попитам.

bo4a

Цитат на: grants - Сряда, 01 Май, 2013, 07:30:06
Здравей. И аз имах такъв проблем самоче на стойката за телефона. Накрая се оказа че гумата която залепва неможе да уплатни защото имаше малка дупчица. Незнам при теб как е но аз намазах гумата отзад от към пластмасата и стана. Дано и при теб се получи. Надявам се да съм полезен лек и безамариен път.
С какво я намаза.

bo4a