• Welcome to Форум на българските шофьори.

Военните камиони в Ирак

Започната от Trucker_Boy, Събота, 30 Април, 2011, 13:41:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Малко снимки на камионите които се ползват от войниците там :

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Хубави снимки. :) Получаваш поредното плюсче в рейтинга.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Joro

Мале мале яката работа.  Евала супер снимки ! :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Убаво де ма това,Актроси и Кразове ли са?

imter

Това са Актроси и Интернасионал(американци) с броня,много добри снимки :).

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 05 Май, 2011, 21:05:36
Убаво де ма това,Актроси и Кразове ли са?

Кразове...ама американски Кразове. :)

georgi87

Чудно що ли от Европейските марки има само 1 единствена сигурно щото е калпава ?????

admin

Цитат на: georgi87 - Понеделник, 15 Август, 2011, 11:04:33
Чудно що ли от Европейските марки има само 1 единствена сигурно щото е калпава ?????

Бундесверът има и доста МАН-ове. Не залагат само на Мерцедес.

antoniyu

Ето това си е немска марка но каква е не знам но не е Мерседес

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Димитър Гебшеменов

ХЪМЪР съм карал доста в кандахар.страшна машина....Наистина МЕРЦЕДЕС бяха най- много...но имаше и много други видове,дори и ЗИЛ-ове.Всяка държава си имаше техника с която отиваше-румънците си ходиха с некви техни боклуци,които при 70 градуса температура ги палеха с...........факла.Между другото-мерцедес имат много добра бронировка и са страшно мощтни-никои не можа да ми даде информация колко коня са......
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

godji

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Понеделник, 15 Август, 2011, 11:53:25
ХЪМЪР съм карал доста в кандахар.страшна машина....Наистина МЕРЦЕДЕС бяха най- много...но имаше и много други видове,дори и ЗИЛ-ове.Всяка държава си имаше техника с която отиваше-румънците си ходиха с некви техни боклуци,които при 70 градуса температура ги палеха с...........факла.Между другото-мерцедес имат много добра бронировка и са страшно мощтни-никои не можа да ми даде информация колко коня са......
Ако питаш за G270 - по 150 коня са !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !