• Welcome to Форум на българските шофьори.

Интернет за в камиона

Започната от ivopifeca, Събота, 06 Юли, 2013, 09:51:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Искам да си взимам най после лаптопа с мен в камиона,абсолютен индианец съм в тази област :)Да ме насочите,каква флашка да си взема,или нещо друго,за да имам добър интернет.Мерси предварително!

ivopifeca

driver70

Интернет за Бг.или не.За Бг.съм ползвал на Виваком и съм доволен.

driver70

ivopifeca

Цитат на: driver70 - Събота, 06 Юли, 2013, 10:18:13
Интернет за Бг.или не.За Бг.съм ползвал на Виваком и съм доволен.
За БГ,на Виваком за какви параметри да взема?От колко пари?

driver70

неограничен,20лв.ако барнеш и някаква промоция още по добре.Флашката може и от тях да си я вземеш,можеш и от друго място избора е твой.Имах обхват навсякъде,не съм имал проблеми.

scaniavolvo

Max telekom е много добре,но трябва да имаш и преобразувател,защото не е флашка,ама май имали и некви бисквитки-пойнтересувай се.Добър им е нета.

матадора

В момента Виваком имат промоция 7.80 на месец неограничен интернет.Провери.Аз съм с техен нет,и в БГ съм добре.Дават ти и безплатна флашка с договора.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

rider777

Адаш, търсиш Алфа 2 вата и една по-гоУема антенка и не се набутваш към мобилните оператори.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Люси

И аз използвам Виваком и засега никакви ядове има на всякъде интернет с едно изключение-хотел Лука Хелиос Бийч в Обзор!!!! ;D

Roshko

Цитат на: rider777 - Събота, 06 Юли, 2013, 18:29:42
Адаш, търсиш Алфа 2 вата и една по-гоУема антенка и не се набутваш към мобилните оператори.

Он ти спомЕна, че е индианец. Каква Алфа к'ви 5 леа?  :D
Освен това, с Алфа-та не може а си джитка по пАто и да лАфи по скайпо.
АЗ пък съм на Ментел и също съм доволен. Само в метрото се губи понякога, ама то нормално.
От Вивата само оплаквания съм чувал, па за Глобул да не говорим. 
И кът шепнете щуротии за "неограничен" нет, поне не го правете в сериозни теми!

rider777

За лаф в движение за Франция най-евтино е на Боигтел меткаш 10€ и 3 дена имаш пълен нет, после близо година имаш само Скайп. Аз за тази цел си взех едно таблетче с 2 СИМ карти ама още не съм го пробвал как е в движение. За Италия на ТИМ е 159€ за година с тва де му викат "Флашка" ,,, има и по-евтини варианти ама,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 07 Юли, 2013, 00:18:51
От Вивата само оплаквания съм чувал, па за Глобул да не говорим. 
И кът шепнете щуротии за "неограничен" нет, поне не го правете в сериозни теми!

За Виваком не си прав. Ползвам вече няколко месеца интернет от тях и мога да споделя само положителни впечатления. Виж Глобул са наистина много зле. Имах преди време двугодишен договор с тях и в последните 2-3 месеца направо интернета беше отвратителен.
А що се отнася до "неограничения" интернет, в момента съм на план с 3 гигабайта на месец и ми стига за ежедневно ползване.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Аз съм на 5Гб на месец от Виваком за 15 лв с промоция за 2 г и безплатна флашка. Има навсякъде нет дори и филми съм гледал /нета върви с 380-470кб /, но мегабайтовете свършват много бързо и после нета върви слабо с по 15до 150кб, достатъчен да влизам и пиша по форуми и фейс. Можеш да си избираш от флашката дали да си на 2G или на 3G. На 2 G нета върви по-бавно от нормалното, немога да гледам филми в реално време, но ми стига за чаткане по 4-5 часа всеки ден или накрая ми е изписвала 120ч нет и над 8000Мб потребление. Имам възможност на пращам и получавам  SMS. За 15 лв е добре.

Roshko

В Англия имало някаква карта за 30 евро имаш скайп в целия ЕС. Някой да е чувал, подробности? Търсих в нета, ама неуспешно. :(

ivopifeca

Мерси за отговорите,ще си взема на Виваком тия дни ако не сме се разделили още с моя баровец,че нещо много се дрънкаме ;)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 07 Юли, 2013, 11:47:31
В Англия имало някаква карта за 30 евро имаш скайп в целия ЕС. Някой да е чувал, подробности? Търсих в нета, ама неуспешно. :(

Май вече няма такива оферти. И затова не намираш!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!