• Welcome to Форум на българските шофьори.

До админ-а, папата, шерифа...

Започната от Димитър Бомбаджиев, Вторник, 01 Октомври, 2013, 05:54:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Димитър Бомбаджиев

Многоуважаеми властимащи, премахнете коментарите по обявите. Човек си пуска обява с текст който прецени и телефон за допълнително инфо...не може обявата му да става предмет за подигравки, нападки. Сайта се превръща нещо кът народния съд - обявоподателя е на подсъдимата скамейка и си чака "смъртната присъда". Следващия път няма да я пусне тука - няма да има следващ...! Така както е конструиран раздела - убива предлагането...с една дума - убива себе си

Не гонете предлагането, не го превръщайте в тумор на гилдията. Ако няма предлагане - какво ши търсят тогава. Тия коментари стимулират разделителната линия шофьор - работодател да се увеличава. Сайта трябва да сближава, да строи мостове...а не пропасти
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

Димитър Бомбаджиев

admin

Не знам дали си забелязал, че към всяка тема има бутон "Заключи темата"? По този начин всеки собственик на тема може да прекрати всякакви последващи коментари и публикации.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Димитър Бомбаджиев

Да си призная гузно - гузно, но на първи и непърви взгляд - не го виждам. Щом аз не го виждам, де искам го видя...значи не съм сам...а и автора на обявата като види какво става - няма търси бутона, а съ off

Само си представи в jobs.bg под всяка обява да има форум...лелеее
На българина все още виртуалното поведение е малко революционно. Всичко негативно де сбира в реала, го сипе във виртуала. Това няма нищо лошо - един ходи да мач да се накрещи, жената харчи пари да се успокои...но обявите не са лек за душата. Много ми е дисконфортно да чета как човек става кепезе затова, че предлага едно работно място. Погледнете колко предлагане имате на месец...защо да не гоните спедитора, какво ви липсва...май на спедитора му липсва - бутона "Заключи темата"!

driver1

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Вторник, 01 Октомври, 2013, 05:54:26Многоуважаеми властимащи, премахнете коментарите по обявите. Човек си пуска обява с текст който прецени и телефон за допълнително инфо...не може обявата му да става предмет за подигравки, нападки. Сайта се превръща нещо кът народния съд - обявоподателя е на подсъдимата скамейка и си чака "смъртната присъда". Следващия път няма да я пусне тука - няма да има следващ...! Така както е конструиран раздела - убива предлагането...с една дума - убива себе си

Не гонете предлагането, не го превръщайте в тумор на гилдията. Ако няма предлагане - какво ши търсят тогава. Тия коментари стимулират разделителната линия шофьор - работодател да се увеличава. Сайта трябва да сближава, да строи мостове...а не пропасти

Подкрепям напълно!

admin

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Вторник, 01 Октомври, 2013, 07:54:56
Да си призная гузно - гузно, но на първи и непърви взгляд - не го виждам. Щом аз не го виждам, де искам го видя...значи не съм сам...а и автора на обявата като види какво става - няма търси бутона, а съ off

Само си представи в jobs.bg под всяка обява да има форум...лелеее
На българина все още виртуалното поведение е малко революционно. Всичко негативно де сбира в реала, го сипе във виртуала. Това няма нищо лошо - един ходи да мач да се накрещи, жената харчи пари да се успокои...но обявите не са лек за душата. Много ми е дисконфортно да чета как човек става кепезе затова, че предлага едно работно място. Погледнете колко предлагане имате на месец...защо да не гоните спедитора, какво ви липсва...май на спедитора му липсва - бутона "Заключи темата"!

Абсолютно ли си убеден, че нямаш такъв бутон към твоя собствена тема, на която лично ти си автор?
И да отбележа, че сарказмът понякога може да ти изиграе лоша шега!

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 01 Октомври, 2013, 11:06:12
Абсолютно ли си убеден, че нямаш такъв бутон към твоя собствена тема, на която лично ти си автор?
Toя бутон е ефективен ако искаш да заключиш темата веднага след като си я създал.
Ако я създадеш, но не я заключиш, за да може някой да пита нещо (например), и междувременно я осерат  със спамове няма какво да направи. А да я заключваш е късно...
И в тоя ред на мисли, ако тези коментари (спам) се триеха от модераторите навреме няма да се получава така.

Димитър Бомбаджиев

Писах, че на първи взгляд го невидя...мой го има, но съм невдигал черджета, килими и съм неместил гардероби и дивани. Знам, че поста ми "кауза пердуХа", но сърце ми мира не дава дорде го не пущих. Ти админ-е си знаеш...бан и никой нема ти мъти водата от изворчето

Много добре знаеш, че съм прав, но и аз знам, че нищо няма да промениш. Ние сме от "Отбора на Знаещите"!

Ако перифразирам Сталин - има го Бомбаджиев-има проблем, няма го Бом....кеф!

admin

Цитат на: drago_pavlov - Вторник, 01 Октомври, 2013, 11:19:53
Toя бутон е ефективен ако искаш да заключиш темата веднага след като си я създал.
Ако я създадеш, но не я заключиш, за да може някой да пита нещо (например), и междувременно я осерат  със спамове няма какво да направи. А да я заключваш е късно...
И в тоя ред на мисли, ако тези коментари (спам) се триеха от модераторите навреме няма да се получава така.

Значи все пак има бутон!
Всеки сам и по собствена преценка решава дали и кога да заключи темата си. Ако не желае коментари към обявата си, просто ползва бутона. Ако пък не я е заключил и счита, че има последващ коментар, който е в разрез с правилата, използва бутон за известяване на модератор.
И накрая, конкретно за обяви има създаден сайт, в който обявите са структурирани по вид и регион и прегледността е на по-високо ниво.

rizanov

Преди три години бях влизал тук за последно и нещото което ме отказа беше между двама такива професори само че единият вика на другия *брат аз на симолатора съм много добър,така назат на дясно огледало иначе така...*,то е ясно че няма тоия кво да каже и само плиуе той откаде да знай колко пари струва един влекач,а иначе гаранция ще ти каже виртуално от каде да си го купиш,явно продалжава да е сащата лайнярщина тука.Няма смисал!

admin

Цитат на: rizanov - Четвъртък, 24 Октомври, 2013, 20:05:25Преди три години бях влизал тук за последно и нещото което ме отказа беше между двама такива професори само че единият вика на другия *брат аз на симолатора съм много добър,така назат на дясно огледало иначе така...*,то е ясно че няма тоия кво да каже и само плиуе той откаде да знай колко пари струва един влекач,а иначе гаранция ще ти каже виртуално от каде да си го купиш,явно продалжава да е сащата лайнярщина тука.Няма смисал!

Хайде да ни спестиш неграмотните си и повърхностни разсъждения и да не ни се налага поне още 3 години да четем нещо от теб.
Дори няма да си направя труда да ти редактирам публикацията. Нека и останалите видят за какво става дума.
Благодаря ти предварително за разбирането!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rizanov - Четвъртък, 24 Октомври, 2013, 20:05:25
Преди три години бях влизал тук за последно и нещото което ме отказа беше между двама такива професори само че единият вика на другия *брат аз на симолатора съм много добър,така назат на дясно огледало иначе така...*,то е ясно че няма тоия кво да каже и само плиуе той откаде да знай колко пари струва един влекач,а иначе гаранция ще ти каже виртуално от каде да си го купиш,явно продалжава да е сащата лайнярщина тука.Няма смисал!

Нали бавно схващам! Доколкото разбирам, явно преди е влизал като "гост" или с друга регистрация.

Дата на регистрация:   Неделя, 13 Октомври, 2013, 17:48:54

И се е регистрирал само да сподели, че не му харесва!? Е, където срещна форум и не ми харесва, да се регистрирам и да им го "казвам"! Нали така?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!