• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор за камион със завиващо ремарке

Започната от ivopifeca, Сряда, 06 Ноември, 2013, 17:01:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Условията,които ми казаха днес-Кара се предимно нощем,към известна логистика,плаща се 15 стотинки на км.,само в БГ,заплата няма,групажи по линиите-София-Варна,София-Бургас с преминаване на още един два града до крайната точка.Заплаща се месец назад...Аз отказах на тези условия-дали съм сбъркал,или прибързал с решението си,вие си преценете...Та ако някой се интересува,може да ми пише,да му дам телефона на чорбаджията.А камиона е Волво фх,с буге,ремаркето е двуосно-горен теглич.Ако некой го устройва...

ivopifeca

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 06 Ноември, 2013, 17:01:55
Условията,които ми казаха днес-Кара се предимно нощем,към известна логистика,плаща се 15 стотинки на км.,само в БГ,заплата няма,групажи по линиите-София-Варна,София-Бургас с преминаване на още един два града до крайната точка.Заплаща се месец назад...Аз отказах на тези условия-дали съм сбъркал,или прибързал с решението си,вие си преценете...Та ако някой се интересува,може да ми пише,да му дам телефона на чорбаджията.А камиона е Волво фх,с буге,ремаркето е двуосно-горен теглич.Ако некой го устройва...
Читав ли е тоя?

Бриги Магнито

ivopifeca

Явих се по обява,на мене не ми се виде много читав...нооо ,ако на някой му изнася и е без работа,да си прецени.

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 06 Ноември, 2013, 17:54:59
Явих се по обява,на мене не ми се виде много читав...нооо ,ако на някой му изнася и е без работа,да си прецени.
Ок,тенкс за офертата все пак

ivopifeca

А и още нещо,което може да е от полза на колебаещите се,камиона ми каза ,че е от каде седмица без шофьор,то и обявата е с такава давност.При въпроса ми ,кога може да се почне,тоя каза още тая вечер...и тва да си го имате на ум,като се пазарите...на зор е тоя,ако си го криеше :)

martin stanev

Иво Волвото да не вози на Шенкер, ако е така много работи мога да напиша и все в -

ivopifeca

Не не е към Шенкер,засега мисля да не назовавам име на фирма и спедиция,просто който иска мога на лично да му дам телефона да си говори.Не зная подробности,дали си струва,но моите впечатления за мене са,от това което чух,че не си заслужава.Просто ми дойде на ум,че може да има колега,на когото обаче би му изнесло ???Всеки си преценява,момчета и момичета :)

ivopifeca

Имаш лично,колега.А и не знам,дали са си намерили вече,но попитай,успех!

kivott77

Колега много правилно си постъпил,не съжалявай. Такива работодатели които след два месеца ти дават заплата направо те връзват.Работиш месец до седмица най късно не получиш ли което ти се полага значи си прецакан.Само във България плащат след два месеца уловка да могат да те вържат. ;D

Rammbon

Аз намерих един такъв, да плаща след доста време. Или започвам този месец примерно на 10 април, заплата ще взема на 10 юни :). Иначе обещания големи, 550лв осн , които получаваш като аванс в началото на 2-ри месец и останалите до края на същия месец. + 5% от навлото и гарантирани 10 000км на месец само в BG. Ако имам проблеми с джедаите, само да го набера, да му кажа номера на колата им и къде са ме спрели, той щял да оправи нещата. Още търси шофьор.

naum4o

Аман от ,,оправячи". Всичките са гъсти с джедайските началници на думи на интервю, а като допре до актове и писане - не знам, колега, оправяй се....
Минава им времето на псевдо оправячите, работодателите вече масово си поддържат автопарковете и то в специализирани сервизи. Остава и към регламента да подходят по европейски и ще огрее слънце и в нашия двор.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

kivott77

Мисля че трябва да променят закона.Ако актовете се правят на фирмите при претоварване технически неиаправности.То тогава чорбаджиите сами няма дате пускат на път, като знаят че ще го отнесат.Гладни има много, хем заплати не дават актове не им правят шофьори има колкото искаш.Колеги всичко е пресметнато внимателно но за  съжаление не във наша полза.

Rammbon

Цитат на: kivott77 - Събота, 12 Април, 2014, 22:11:56
Мисля че трябва да променят закона.Ако актовете се правят на фирмите при претоварване технически неиаправности.То тогава чорбаджиите сами няма дате пускат на път, като знаят че ще го отнесат.Гладни има много, хем заплати не дават актове не им правят шофьори има колкото искаш.Колеги всичко е пресметнато внимателно но за  съжаление не във наша полза.
Ами тези камиони да не са на сулю и пулю . Всички се отчитат на една место накрая. Как ще измислят нещо против тях. Все едно ти да  глобиш себе си и да си платиш глобата и пак тя да влезе в твоя джоб.

Rammbon