• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде ще спите днес

Започната от znamc, Събота, 30 Ноември, 2013, 19:28:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

znamc

Не намерих такава тема та реших да пусна. Отговора не е в кабината :) Мисълта ми е ако се случи колеги от форума да спим на един паркинг примерно да драснем по един ред ,та евентуално да пием по едно малко заедно и да си кажем по една добра дума.
Лек път на всички.

Ето аз днес ще спя на паркинга в Попово пред завода на Ойропак.

Използвай бутон "Промени", един час е активен!!!

znamc

znamc

...

znamc

Pando85

Колкото и тъпо да звучи ми се иска да съм в някоя кабина и аз, но уви в момента съм безработен и сам си вкъщи. Въпреки топлото и уютно легло без пари не се стои.

пп.Съжалявам за спама и моля да ми е простено, но и вкъщи застоиш ли се изтрещяваш, като стара гума в топло време.  ;D

rider777

В гаража на село,,, с една тумба пияници,,, едвам се откопчих да си дойда в кабината на топло ,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Да,браво за темата,хубаво е да се срещаме по паркингите...е аз сега съм си у нас,но ако съм на път обаждайте се,а и аз ще ви звъня по,тоест ако имам интернет ще пиша :)А, Райдера,мерси че и ти си онлайн ;)

Rammbon

Цитат на: Pando85 - Събота, 30 Ноември, 2013, 20:19:09
Колкото и тъпо да звучи ми се иска да съм в някоя кабина и аз, но уви в момента съм безработен и сам си вкъщи. Въпреки топлото и уютно легло без пари не се стои.

пп.Съжалявам за спама и моля да ми е простено, но и вкъщи застоиш ли се изтрещяваш, като стара гума в топло време.  ;D
Една стара приказка. По-добре отпочинал и без работа, отколкото пребит от работа и с малко пари.
Аз най ми харесва по паркингите на бензиностанциите, има разни хора, мацки понякога, колеги се сбираме да си отпочинем и на лафче.

rider777

По-добре вкъщи със семейството, отколкото с пияници по паркингите !!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 01 Декември, 2013, 00:38:57
По-добре вкъщи със семейството, отколкото с пияници по паркингите !!!
Те за тва,днес ша си дрема дома на кревата или до него,а мое и около него ма в районна съм,тъй да се каже

znamc

Румъния ,Илия срещу хотел Муреш

doktora

В Естония на паркинг Саламая правя 24 часа, скука, сняг. Лек и безавариен на всички.
 :o

milen-mitev

Аз съм на А64 след изход 28 посока Толуза- Байоне.Шел бензиностанция.Лек и безавариен на всички на пътя.

znamc

Румъния ,Карансебеш ,паркинг къщата ,само българи :D

rider777

Някой ще повярва ли ако му кажа, че днес аз и един колега с едно Ивеко за 9 ( девет) часа сме минали цели 345 километра,,,, и сега сме в един краен квартал на Торино пред един магазин,,, нет на корем ама само айдуци нещо обикалят ,,,,,,,,, аааааа забравих да кажа, че се движим без ремаркета,,, соло,,,, и цели 345 км днес ,,, мани ще ни се смеят новобранците  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

driver70

За тази седмица в къщи на топло при семейството,но от 18 декември ,далече ,къде ще пишем ако имаме нет ???
Иво,ако взема аз да признавам някои неща,ще ме оплюят всички.

doktora

Аз във Таллинн във фирмата пауза правя