• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся водач на самосвал

Започната от glogistics, Четвъртък, 13 Март, 2014, 15:33:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

glogistics

Здравейте, търся водач на самосвал(гондола).
Курсовете, ще са само в България.

glogistics

emil_veselinov

Здр.кандидат съм за работа-дайте  координати или се обадете на 0886984915

emil_veselinov

hunter_75

Аз също имам интерес,може ли телефон за връзка с вас?

naum4o

Цитат на: glogistics - Четвъртък, 13 Март, 2014, 15:33:55
Здравейте, търся водач на самосвал(гондола).
Курсовете, ще са само в България.
Дайте малко повече информация за работата, моля. Заплащане, осигуровки, изисквания към кандидатите?
За заинтересованите - в профила на потребителя има телефон и e-mail.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

glogistics

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 13 Март, 2014, 21:04:43
Дайте малко повече информация за работата, моля. Заплащане, осигуровки, изисквания към кандидатите?
За заинтересованите - в профила на потребителя има телефон и e-mail.

Ще пускаме самосвал за зърнени култури, и ще ни трябва водач. Курсовете, ще са само в България. Хубаво e да има опит с такъв тип ремаркета, защото си имат особености. Заплащането е по договаряне. Ще сме напълно коректни от към плащане на заплатите. Всичко е по реда си. Осигуровки, застраховки, трудова медицина и прочие...
тел. 0879157303

batalov80

Аз карах самосвал,но се отказах.По-добре е ми е на валяка.

noj

Всеки търси с опит. Е не свършиха ли тези с опита? Опит се придобива с практика, ама как да стане като не им се дава шанс на тези които нямат, но имат желание?

hunter_75

За кой регион се отнася обявата?

emil_veselinov

Претоварват ли се гондолите,защото преди ми казваха -фирмата поема глобата,а тя си остана за мен.Ако е в рамките на допустимото- emil.angelov65@abv.bg 

emil_veselinov