• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международна компания търси български шофьори - до 2000 евро на месец

Започната от intertrans, Четвъртък, 27 Март, 2014, 15:03:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

intertrans

Международна компания търси шофьори на тирове (CE/C+E) за международни курсове, на атрактивна, интересна и възнаграждаваща позиция. Ако отговаряте на посочените по-долу критерии, изпратете ни своята автобиография или резюме на професионалния си опит.  
Шофьори със собствени камиони също са добри.
Изисквания за работата:
1. Минимум една година опит с каране на тирове в Европа и извън Европа.
2. Валиден паспорт.
3. Основен говорим английски.
4. Валидни разрешителни за шофиране.
5. Заплата до 2000 евро (две хиляди лева) на месец.
Гарантирани компенсации!!!
За контакт:  m.miskovic@job4u.com

Dilyan_Zagorchev

Това"до 2000" е малко притеснително,щото 1000 пак е в границата на тия 2000.И защо в скобите пише лева?

Dilyan_Zagorchev

valzar

Защото колега,2000 лева пак са в графа до 2000 евро.  ;)и предполагам,че работата ще бъде наистина много атрактивна :o

Boroman21

Колега intertrans , как се казва въпрпсната фирма. Как е схемата на заплащане(км или фиксирана надница) . Къде се пътува,  еденична или двойна езда и не на последно място автопарк.

От мобилния

driver1

"5. Заплата до 2000 евро (две хиляди лева) на месец..." - аз това не го разбрах? Все пак 2000 евро са почти 4000лв. , а не 2000...

Красимир Тодоров

Тия ми мязат на поредните рибари... но ми се струва че шарана поумня и мигрира към други водни басейни...

Предполагам, че се касае за каране по близките около ЕС релации, тук там Италия. Нормално е да няма 2000 евро, и пак е нормално да са около 2000 лв, с много напъни.
Офертата е пусната от някой си Мисковиц, от домейн job4u.com, нещо като агенция може би, мързи ме да проверявам. Искат и англииски.. Гарантират компенсации.. незнам...
Най мразя като не са дали телефон. Аз примерно сивито си не пускам преди предварително да знам какво да очаквам. Много пъти са ми казвали пусни си сивито, ние ще преценим. Директно им заявявам "отговорете ми какво ви питам и аз ще преценя дали да си пусна сивито" Обикновено се приключва с този последен разговор, вярвам, че за добро.

abator

Ако няма посочен телефон в обявата, директно я подминавам. CV не пращам.  Като се чуем по телефона и уточним за каква работа става въпрос, и ако все още имат желание да ме наемат, тогава ще им занеса на крака и CV, и препоръки, и всичко каквото искат. На обяви, където освен CV, търсят и снимка, директно им тегля майните. Те шофьор ли търсят или манекен?

Извинявам се за offtopic-a.

Красимир Тодоров

Цитат на: abator - Петък, 28 Март, 2014, 17:03:28
Те шофьор ли търсят или манекен?
Извинявам се за offtopic-a.
Що бе, аз съм убавец, като ламбо на млади години, може и снимки да им пращам, да ги дават на жените си

Красимир Тодоров