• Welcome to Форум на българските шофьори.

Паркинг около Lugoj?

Започната от admin, Понеделник, 09 Юни, 2014, 20:53:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

По молба на колега ми е нужна спешна информация за паркинг около Lugoj в Румъния.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Този на околовръстното на въпросноро градче ,не му ли върши работа?
Всички го хвалят...

Бриги Магнито

driver70

Чак паркинг не е,но върши работа-, Strada Gării, Лугож, Județul Timiș.

scaniavolvo

Колеги искам да ви помоля да ми кажите някакви паркинзи по Румъния-ще излизам от Видин и ако може да ми кажете нещо преди Карансебеш,преди Къщата-също  около Оршова,Дробета турну Северин...всичко общо взето преди Карансебеш(имам предвид платени -по сигурни).

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: scaniavolvo - Сряда, 03 Септември, 2014, 19:38:45
Колеги искам да ви помоля да ми кажите някакви паркинзи по Румъния-ще излизам от Видин и ако може да ми кажете нещо преди Карансебеш,преди Къщата-също  около Оршова,Дробета турну Северин...всичко общо взето преди Карансебеш(имам предвид платени -по сигурни).

На 2-2,5 часа от Калафат след Дробета - Турну Северин, Таверната има баня в цената, няма Интернет. На още 5-10 минути Гура Вай има Интернет, няма баня. Оттам на 30-40 минути има бензиностанция Петром зад нея има, не е надежден след 30-40 метра е сигурен има Интернет, банята май вече се доплаща. След повече от час е Къщата.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

LKW

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 03 Септември, 2014, 20:27:13
     На 2-2,5 часа от Калафат след Дробета - Турну Северин, Таверната има баня в цената, няма Интернет. На още 5-10 минути Гура Вай има Интернет, няма баня. Оттам на 30-40 минути има бензиностанция Петром зад нея има, не е надежден след 30-40 метра е сигурен има Интернет, банята май вече се доплаща. След повече от час е Къщата.

На таверна Сурбули има интернет.Но там съм чул , че се краде.Този паркинг преди презезите на Гура Вай съм спал един път и ми направи впечатление че охраната не спря да обикаля цяла нощ.Принципно аз по тия паркинги след Къщата посока Видин спирам само за малки паузи.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

scaniavolvo

Колеги от Будапеща ще пътувам за Варна.От къде ще е по-добре да мина през Дева или долу от Александрия.И ако може да ми кажете някакви паркинги.Благодаря Ви !

kron

За мене по добрия маршрут е през Дева,от Дева като се качиш на магистрала слизаш след Сибиу паркинги има много на Илия,Брезой,Римнику Валча,просто по тази релация са много повече паркингите от колкото през Тимишоара.И от долу през Александрия става но лично на мене от горе повече ми харесва и пътя спори абе както си решиш.

kron