• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьор за бус/камион

Започната от znamc, Петък, 12 Септември, 2014, 14:37:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

znamc

Здравейте колеги, въпреки ,че съм почти сигурен ,че ще съжалявам за тази обява ,все пак реших да пусна тема тук. ::) Та в момента работя във фирма ,която се занимава с производство на месо и месни деликатеси. Зареждаме вериги като "фантастико'' и "метро" и си търсим шофьор с категория С ,дигитална карта , психо и карта за квалификация на водач.
Работата се състои в товарене , разнос (около 10 обекта) и разтоварване на стоката.
т.е. Има физически труд ,не си само шофьор ,а си има и хамалогия.
Нуждаем се от сериозен и лоялен ,честен човек
Работи се в рамките на гр.София и околието. Автопарка ни се състои предимно от бусове до 3,5Т ,но има и 2бр 5Т спринтери 515 и едно Ивеко Еврокарго 12тона. МПС-тата ни са нови и много добре поддържани (най-стария е 2008г.)
Седалището на фирмата е в района на гр.Нови Искър ,ако прецените ,че работата Ви устройва и идвате с идеята да работите за заплата ,а не за далавера ,то сте добре дошли.
Чистата заплата е 900лв , РЕДОВНО ЗАПЛАЩАНЕ, осигуровки и културно отношение в приятелска работна среда.

Ако имате въпроси пишете в темата или ми се обадете:0893655405 - Христиан Стефанов
Успех!

znamc

ivopifeca

Работната седмица 5-дневна ли е,тоест от понеделник до петък?

ivopifeca

znamc

Работната седмица е 6 дневна ,работи се и в събота.

dimich87

Малко са парите за 6 дена и за София. Аз в Русе вземам повече пари за по-малко работа като механик и то на 5 дневна работна седмица.
3 тона да ги натовариш и после разтоварване трябва да се плаща поне 50лв/ден или заплата минимум 1200лв.

driver1

Цитат на: dimich87 - Събота, 13 Септември, 2014, 08:01:26
Малко са парите за 6 дена и за София. Аз в Русе вземам повече пари за по-малко работа като механик и то на 5 дневна работна седмица.
3 тона да ги натовариш и после разтоварване трябва да се плаща поне 50лв/ден или заплата минимум 1200лв.

Със забележката, че не коментирам размера на заплатата, защото съм загубил представа за покупателната способност на тези 900 лв. но все пак сметката не излиза. Казваш поне 50лв/ден? И минимум 1200лв. на месец? Добре, но работата в събота са допълнителни 4 дни месечно, нали? 4 дни/мес. Х 50лв/ден = 200лв/мес допълнително, нали така? Хубаво, ама 900 + 200 = 1100лв/мес, а не 1200, както си написал. Или нещо друго имаш предвид?

dimich87

Цитат на: driver1 - Събота, 13 Септември, 2014, 13:56:42Със забележката, че не коментирам размера на заплатата, защото съм загубил представа за покупателната способност на тези 900 лв. но все пак сметката не излиза. Казваш поне 50лв/ден? И минимум 1200лв. на месец? Добре, но работата в събота са допълнителни 4 дни месечно, нали? 4 дни/мес. Х 50лв/ден = 200лв/мес допълнително, нали така? Хубаво, ама 900 + 200 = 1100лв/мес, а не 1200, както си написал. Или нещо друго имаш предвид?
Имам предвид 50лв за работен ден. Поне в наща фирма се работи за около 50лв на ден. Става въпрос за докерчета, които товарят дрехи. Ние в сервиза също ни идва на около 50-60лв надника на ден. За мене под тези пари не си заслужава да се работи. Шофьорите ни са малко зле с парите. Средно на ден им идват 300-350км и като заработка за деня не може да се определи. Даже има случай през седмицата стоят и нямат работа, а през събота и неделя въртят километрите. Малко несправедливо ми се струва да се кибичи от 8:30-17:00 без работа и да те карат да се правят курсове след това.
Вчера едното шофьорче имаше не повече от час каране в града и след това в 18:30 трябваше да тръгне за да товари в 21:00 в Добрич.

ivopifeca

Цитат на: dimich87 - Събота, 13 Септември, 2014, 14:20:45Имам предвид 50лв за работен ден. Поне в наща фирма се работи за около 50лв на ден. Става въпрос за докерчета, които товарят дрехи. Ние в сервиза също ни идва на около 50-60лв надника на ден. За мене под тези пари не си заслужава да се работи. Шофьорите ни са малко зле с парите. Средно на ден им идват 300-350км и като заработка за деня не може да се определи. Даже има случай през седмицата стоят и нямат работа, а през събота и неделя въртят километрите. Малко несправедливо ми се струва да се кибичи от 8:30-17:00 без работа и да те карат да се правят курсове след това.
Вчера едното шофьорче имаше не повече от час каране в града и след това в 18:30 трябваше да тръгне за да товари в 21:00 в Добрич.
Абсолютно вярно е ,че е тъпо да висиш в гаража след ,като нямаш работа,а не си на твърдо...За обявата,парите са малко щом се работи и в събота.Не че са много и без съботата при положение ,че си и товарач...но...всеки си преценява за себе си.

ИванТ

Осигуряването върху реалната работна заплата ли е?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

Цитат на: ИванТ - Събота, 13 Септември, 2014, 18:39:59
Осигуряването върху реалната работна заплата ли е?
Мисля,че въпроса е излишен,освен,ако нещата в БГ са тръгнали накъдето трябва....но ме съмнява да е така :)

pafel

Още ли си търсите? Живея в Нови Искър, кв. Кумарица и ако е тоя цех в Кътина ми е супер удобно.

Компетентност/тахо карта ще имам най-рано Октомври..

ИванТ

99% съм убеден, че става въпрос за "Супер Марио Маркет" ООД или "СММ Комерс" ООД. Ако е така, в магазина им в град Своге наблюдавам, че няма никакво текучество на кадрите, което е добър атестат.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

znamc

И така след известно време пак си търсим шофьор... условията са си горе долу същите, само заплатата е вдигната на 1000лв. Иначе да фирмата е горепосочената "СММ Комерс" ООД
Не твърдя ,че парите са много, но недейте да сравнявате спането в кабина на майната си с това в 15:00ч. да сте си при семействата , а и колко от вас имт 4седмици ПЛАТЕН отпуск на парите кпито взима и когато е на работа!

micyri

Заплатата стана 1000лв. след нашите коментари ли? :) :)
Убихте ме,логично е след като няма желаещи тя да расте .

znamc

Заплатата е такава от 6 месеца ,а просто хората си тръгват, забелязвам че и ти не си в България!
Аз съм служител и не аз определям заплатата,  просто на мен тук ми е добре и смятам, че работата не е тежка и фирмата е от "белите" поне за мен.

baihoi

През далечната 2001 имах лошия късмет да стъпя на "мина" при г-н Перчемлиев и той често обичаше да казва, че ще мине много време когато Транс-Босовете в БГ ще дават по 1000 лева да работим при тях.
Според мен на този Несебърски ясновидец  много скоро ще започне да му се сбъдва предсказанието ! ! !

baihoi