• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как се работи с Beini?

Започната от vasko_iq, Понеделник, 27 Октомври, 2014, 17:33:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasko_iq

Здравейте колеги,можете ли да ми кажете как да работя с програмата beini.Купих си антена за Интернет с диск към нея  обаче не знам как се работи с нея,или трябва някоя друга версия на програмата да бъде,нз как се пуска или инсталира.

vasko_iq

batalov80

Цитат на: vasko_iq - Понеделник, 27 Октомври, 2014, 17:33:10
Здравейте колеги,можете ли да ми кажете как да работя с програмата beini.Купих си антена за Интернет с диск към нея  обаче не знам как се работи с нея,или трябва някоя друга версия на програмата да бъде,нз как се пуска или инсталира.

С програмата beini трябва да се знае,че диска е стартиращ и се самозарежда на компа.Не се използва програмата,с който компа работи.Мога да ти предложа програма beini,с която съм работил бая години.Направи така,че компа да ти е настроен,като първо устройство да е dvd-то.Ако искаш изтегли си моето beini оттук-http://dox.bg/files/dw?a=37152ce471.Имай впредвид,че програмата след като я изтеглиш при стартирането директно се ориентира да се прави стартиращ диск.Успех!

batalov80

МИНКО ИЛЧЕВ

Купил си вероятно уаерлес адаптер, защото антена е само пръчка. Както колегата е написал тя работи под друга ОС - Линукс. Затова е необходимо да се влезе в BIOS-ът и да се направи оптичното устройство като първо. Когато няма диск си зарежда нормално обичайната ОС, също може и Бейни да е на бутваща флашка. Версията която ползвам е на 3-4 години, ще обясня за нея. Като тръгне програмата има няколко бутона избираш този на шише с биберон. Излиза съобщение даваш YES. Появяват се един или два МАК адреса, това са на външният уаерлес адаптер и евентуално на лаптопа, ако са съвместими с Бейни. На устройството вероятно пише МАК адреса, отмяташ на външният. Може и неговият, но се очаква, че е по-силен външният. Даваш на сканиране и след малко излизат подходящи мрежи за разбиване тип WEP. Посочваш някоя и при мен има четири вида атаки, работят втора, трета и четвърта. Когато данните (Data) вървят бързо стотици и хиляди за секунди има шанс. Така до 10 000, 50 000, 150 000... пакета данни. Ако намери кодът се изписва и спира търсенето. Този код представлява шеснайсетични цифри или познатите 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и A, B, C, D,E и F. Този код е винаги с дължина 10 или 25 шеснайсетични цифри. Записваш и задължително името на мрежата, рестартираш изваждаш дискът и въвеждаш този код в съответната мрежа. Има много клипове, ако това описание не е достатъчно. Тази програма Beini е безплатна има я на техния сайт свободно, не давайте пари за нея!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

batalov80

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 27 Октомври, 2014, 19:10:29
    Купил си вероятно уаерлес адаптер, защото антена е само пръчка. Както колегата е написал тя работи под друга ОС - Линукс. Затова е необходимо да се влезе в BIOS-ът и да се направи оптичното устройство като първо. Когато няма диск си зарежда нормално обичайната ОС, също може и Бейни да е на бутваща флашка. Версията която ползвам е на 3-4 години, ще обясня за нея. Като тръгне програмата има няколко бутона избираш този на шише с биберон. Излиза съобщение даваш YES. Появяват се един или два МАК адреса, това са на външният уаерлес адаптер и евентуално на лаптопа, ако са съвместими с Бейни. На устройството вероятно пише МАК адреса, отмяташ на външният. Може и неговият, но се очаква, че е по-силен външният. Даваш на сканиране и след малко излизат подходящи мрежи за разбиване тип WEP. Посочваш някоя и при мен има четири вида атаки, работят втора, трета и четвърта. Когато данните (Data) вървят бързо стотици и хиляди за секунди има шанс. Така до 10 000, 50 000, 150 000... пакета данни. Ако намери кодът се изписва и спира търсенето. Този код представлява шеснайсетични цифри или познатите 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и A, B, C, D,E и F. Този код е винаги с дължина 10 или 25 шеснайсетични цифри. Записваш и задължително името на мрежата, рестартираш изваждаш дискът и въвеждаш този код в съответната мрежа. Има много клипове, ако това описание не е достатъчно. Тази програма Beini е безплатна има я на техния сайт свободно, не давайте пари за нея!

Да,така е!Имам опит с тази програма и пиши тук,ако те интересува нещо по този въпрос.

SOLAR

Цитат на: vasko_iq - Понеделник, 27 Октомври, 2014, 17:33:10
Здравейте колеги,можете ли да ми кажете как да работя с програмата beini.Купих си антена за Интернет с диск към нея  обаче не знам как се работи с нея,или трябва някоя друга версия на програмата да бъде,нз как се пуска или инсталира.

vasko_iq, влез в YouTube, в търсачката напиши beini и виж клиповете. Мисля, че бяха на португалски. Така се научих да работя с нея - езика не разбирам. Работи както е описал Илчев, но за първа стъпка е по-трудно да се разбере. Изключи компа, постави диска и тогава го стартирай. Следвай стъпките от клиповете. Ако не стартира програмата, настрой BIOS за бутващ диск. Лесно е.
Успех!

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

vasko_iq

Нещо при мене не е както трябва,защото пускам диска да бутва  от него както и трябва да е но,почва да зарежда нещо което няма нищо общо с това от клиповете и спира да зарежда и до там.Някакъв черен екран с бели букви по него и нищо повече не дава да направя или натиска.А като направих флашката буутваща с beini (всички версии пробвах) ми излиза на екрана нещо като розов цвят с името на програмата както и трябва да е  но,само с 3 икони не и тази която трябва да я натиска както е по клиповете.
Съжалявам ама не обяснявам много както трябва  :)

batalov80

Цитат на: vasko_iq - Вторник, 28 Октомври, 2014, 21:07:26
Нещо при мене не е както трябва,защото пускам диска да бутва  от него както и трябва да е но,почва да зарежда нещо което няма нищо общо с това от клиповете и спира да зарежда и до там.Някакъв черен екран с бели букви по него и нищо повече не дава да направя или натиска.А като направих флашката буутваща с beini (всички версии пробвах) ми излиза на екрана нещо като розов цвят с името на програмата както и трябва да е  но,само с 3 икони не и тази която трябва да я натиска както е по клиповете.
Съжалявам ама не обяснявам много както трябва  :)

Нещо грешиш.Програмата,с която съм работил-http://dox.bg/files/dw?a=d60ba8daba e на Линукс и не съм имал проблем с нея.Имай впредвид,че съм я изпробвал не само у нас,а и в Англия и в Америка.Да не пропускаш да заредиш драйвера на антената.Още нещо има безплатен интернет покрай бензиностанции,големи вериги молове.

vasko_iq

Не знам какво е точно проблема,ама ще се постарая да го открия,и ще пиша какво става. ;)

vasko_iq