• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си работа категория С

Започната от Alex BG, Петък, 27 Февруари, 2015, 09:15:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alex BG

Здравейте,
Търся си работа с категория С-без опит
имам към момента
-удостоверение за психологическа годност
-карта за квалификация на водач (професионална компетентност)
-европейска здравна карта
-дигитална карта бих изкарал при необходимост

От Бургас съм,но живея във Видин
Имам желание да започна работа първоначално на двойка за да навляза с работата

Телефон:0899 854 226
e-mail : ssf@mail.bg
Може и на Лично
Александър
Благодаря предварително

Alex BG

SEMPER

Maлко трудно ще си намериш работа на двойка само с С  ;D

Не съм чул самосвали и подобни да се карат на двойки  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Shumaher15

http://www.jobs.bg/f2631100      
има и други там........мяркал съм и за 2-ки със 'C' категория......Дрийм Транс има една в София на Г.М Димитров им е офиса..........но ГАРАНЦИЯ за фирмите няма.......Всеки пише какви ли не коментари и '+' и '–' -ни .За последната онзи ден бях на изпит за ADR и едно момче кара там с брат си на 2-ка само че на прицеп карат CARGO и казва,че 1500евраци си ги взимат редовно.Успех!

dinko_ferrari

Може би Александър имаше предвид 2-ка само за няколко дена докато му покажат това онова.
Алекс, ще трябва да намериш някоя фирмичка с онези малки товарни камиончета  дето карат по Европа и да се престрашиш сам да се хвърлиш напред.Много неща няма да знаеш но това е нормално за всеки един нов.Ставаш смело и право в огъня.Естествено очите и вниманието на макс и в момента който се усъмниш нещо веднага питаш.Слизаш, гледаш, пак питаш, после пак гледаш докато  ти стане толкова по навик , че и със затворени очи да го правиш.
Скоро говорих с един колега на един паркинг(на Шела на Аахен) караше едно ново камионче с надстройка.Избъзика се , че неговия камион вадел повече пари от моя.Забравих как се казва фирмата, но е факт, че и за тези камиони има много работа и се търсят шофьори.

Бриги Магнито

Дрийм транс и малки камиончета,а стига бе
Алекс единственната фирма за,която се сещам е Никс метал,мисля Ботевград или Правец,поразтърси се в нета за контакт с тях и смело  им врътни една шайба,в края на краищата или ще те вземат или не

Alex BG

Цитат на: dinko_ferrari - Петък, 27 Февруари, 2015, 23:29:38
Може би Александър имаше предвид 2-ка само за няколко дена докато му покажат това онова.
Алекс, ще трябва да намериш някоя фирмичка с онези малки товарни камиончета  дето карат по Европа и да се престрашиш сам да се хвърлиш напред.Много неща няма да знаеш но това е нормално за всеки един нов.Ставаш смело и право в огъня.Естествено очите и вниманието на макс и в момента който се усъмниш нещо веднага питаш.Слизаш, гледаш, пак питаш, после пак гледаш докато  ти стане толкова по навик , че и със затворени очи да го правиш.
Скоро говорих с един колега на един паркинг(на Шела на Аахен) караше едно ново камионче с надстройка.Избъзика се , че неговия камион вадел повече пари от моя.Забравих как се казва фирмата, но е факт, че и за тези камиони има много работа и се търсят шофьори.
;)
Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 28 Февруари, 2015, 09:14:42
Дрийм транс и малки камиончета,а стига бе
Алекс единственната фирма за,която се сещам е Никс метал,мисля Ботевград или Правец,поразтърси се в нета за контакт с тях и смело  им врътни една шайба,в края на краищата или ще те вземат или не
;)

Много благодаря и на двамата,ще потърся Ботевградската фирма

Заменен червен цвят!

Boroman21

Отиди при Киро,  Бултранс се казва фирмата. Намира се до червения септември в дъното,  мисля че беше зелена ролетна врата.
Имаше(преди 2години)  10 камиона до 7.5т и 20 големи и навсякъде двойки.

noj

Цитат на: Shumaher15 - Петък, 27 Февруари, 2015, 19:07:36
http://www.jobs.bg/f2631100      
има и други там........мяркал съм и за 2-ки със 'C' категория......Дрийм Транс има една в София на Г.М Димитров им е офиса..........но ГАРАНЦИЯ за фирмите няма.......Всеки пише какви ли не коментари и '+' и '–' -ни .За последната онзи ден бях на изпит за ADR и едно момче кара там с брат си на 2-ка само че на прицеп карат CARGO и казва,че 1500евраци си ги взимат редовно.Успех!
Колега Шумахер тази обява от джобса е на Бул Логистик- голяма измама!

Shumaher15

Колега чети ХУБАВО поста!!! Просто насочих "КОЛЕГАТА" на къде да се ориентира. Там какво съм написал,че не се ангажирам с препоръки,защото аз самия не съм работил във въпросните фирми. И "КОЛЕГАТА" едно МЕРСИ не каза........ЩО ЛИ?! Сигурно щот съм НАЧИНАЕЩ като него!!! Айде да бега У ЛЕВО шЪ си правя труда да му казвам къде да търси.........

Alex BG

Благодаря на всички подали инфо към мен

Бриги Магнито

Цитат на: Shumaher15 - Събота, 28 Февруари, 2015, 18:20:02
...препоръки,защото аз самия не съм работил във въпросните фирми. И "КОЛЕГАТА" едно МЕРСИ не каза........ЩО ЛИ?! Сигурно щот съм НАЧИНАЕЩ като него!!! Айде да бега У ЛЕВО шЪ си правя труда да му казвам къде да търси.........
Баци не се впрягай,мерси да ти кажат у транспортУ си е трудна работа смята се за неприлично.
Вие сте  млади и ако Вие непромените колегиалните си отношения,ще я карате както е в момента грам колегиалност,грам толерантност и супер неподплатено самочуствие.
Не продължавайте по основите положени от Биоминетаджии и Матаджии,а си създайте свой.
У тоА форум,сите сме специалисти и у от сите чеп за зеле не стаа

Shumaher15

Браво Колега(за Бичкията се отнася) твойте коментари са най-адекватни и на място.........ти си над нещата........ЕВАЛА......:)

Alex BG

Засега ударих на камък
НИКСМЕТАЛ и Бултранс не търсят с категория С
Продължавам с търсенето

hunter_75

Вземи изкарай по-добре Б+Е,с това С нямаш шанс,това е все едно нямаш нищо.С другото намираш един бус с двойна платформа и започваш да теглиш коли,за тва нещо има доста работа.работа.Ще видиш как е по границите,ще свикнеш с габаритите и маневрите и докато се усетиш годината се търкулнала.И ако дотогава не си се отказал,изкарваш С+Е и продължаваш да мизерстваш по пътищата.

Scania Power

Здравейте,
Търся си работа с категория С-без опит,но преди това съм карал бус до 3,5т.
имам към момента
-удостоверение за психологическа годност
-карта за квалификация на водач (професионална компетентност)
От Сливен съм и имам желание да започна работа няма значение дали двойка или не.
Телефон:0883306098
Казвам се Християн.Благодаря предварително.
Извинявам се че ползвам темата на колегата.

Scania Power