• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нов съм в професията-Търся работа

Започната от kolev77, Понеделник, 23 Март, 2015, 14:59:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kolev77

Здравейте колеги,
новобранец съм,така че ако някой има интерес и желание разбира се може да помогне да си намеря работа.Имам С+Е,професионална компетентност,психо и дигитална карта,шофирал съм много малко,просто за да свикна с камиона.Знам английски и малко руски.Така че ако някой има интерес може да пише и на лични.Никакъв проблем е да почна и на двойка,даже мисля че ще е по добре.
Благодаря предварително.

kolev77

Бриги Магнито

Баце ,има фирми де те взимат одма.
Мен ме вълнува ,ти чустваш ли се готов и ако се чустваш,защо ти е двойки,тройки,петици и осмици?
Рядкост е ,колега да ти подаде ръка в такава ситуация,идея си нямам защо,но така сме ние българите.
Търси познат,селски,градски и прочее или скачай смело и безотговорно сам

Бриги Магнито

kolev77

Да чувствам се готов,ама в много фирми като разберат ,че нямам стаж и както винаги казват:
-Натруппай и се обади пак.   КЪДЕ .Най добре е сам,ама ако не искат да ме пуснат сам да карам,затова съм навит и снякой колега.
Ако знаеш някоя читава фирма дето може да ме наемат и без много стаж , моля те пиши ми.
Благодаря предварително.

IvanovIvan

kolev77

scaniavolvo

В ПИМК няма ли да те вземат.Сега даже било добре давали си парите,нямало проблеми.

kolev77

Нали има много писано за ПИМК,че не е добре там и малко съм предубеден,но ако плащат навреме сега и  няма такива неща,като ЗАПИС НА ЗАПОВЕД,може да пробвам там,но ако още има такава запис на заповед не искам , че винаги може да измислят нещо.Поне така си мисля аз.

scaniavolvo

Незнам за записната заповед ,но за парите от няколко човека чувам,че е добре.Може да ги питаш те ще ти кажат хората.Пък и нямаш много възможност да избираш.Друг вариянт са ти -Юроспийд(според мен доста по-лош) или фирма Василеви(софийска доколкото съм запознат)

martin stanev

Колега, за 2ка никой няма да ти подаде ръка. Всеки си е чишит по своему. На някой пръдните му пречат на друг хъркането на трет му студено на друг му топло и т.н. Бриги ти го каза най точно, ако си уверен в себе си скачай напред и умната без да се бърза в началото(в смисъл да внимаваш и да се оглеждаш, а не да караш, като баба). Сам най добре ще се научиш да се оправяш, ако някой друг те води, нищо няма да ти влезне в кратуната.
Успех!

kolev77

Да сам си е най - добре,сега звъня по фирми и така.Дано след някой друг ден да се похваля.
Мерси колеги.

dinko_ferrari

Цитат на: nkolev - Сряда, 25 Март, 2015, 20:00:14
Нали има много писано за ПИМК,че не е добре там и малко съм предубеден,но ако плащат навреме сега и  няма такива неща,като ЗАПИС НА ЗАПОВЕД.
Защото на хората им омръзна да пишат и говорят за ПИМК и сега вече са станали нормална фирма ли?Възможно е-просто аз не вярвам , че такива хора изведнъж ще се променят към по-добро(в случая в полза на шофьорите).
В много фирми ще те вземат и без стаж, зависи до колко си готов да платиш цената после (нарушаване,рязане на пари и км.,да не те свалят навреме за почивка и т.н.).

dako

Здрасти колега и аз съм нов като теб.Не знам много за ПИМК колко е читава но намерих един колега градски и сега ще се качвам с него.От 2г. кара за тях и е доволен, смисъл получава си парите на време.Успех и на теб  :)

kolev77

Здравей колега,
на мен ми се обадиха  от една Пловдивска фирма,незнам сега дали ще почна там , за вътрешно в Европа,ама още сериозно не сме говорили,така че незнам какво ще стане и излезе накрая.Дано всичко да е наред.

nikolov1994

Колега брачед ми като нямаше стаж още и търсеше така като тебе, знам че във Виа Логистик щяха да го вземат без стаж (това миналото лято беше), предполагам че и сега ще те вземат без стаж... Предполагам че не са цвете за мирисане (от това което съм чел) но пък мисля че ще са по-добре от ПИМК.
Успех !  :)

kolev77

Мерси колега,
засега работата е намерена след 15 т.м тръгвам,дано всичко да е наред.Благодаря на всички.

kolev77