• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ръководител транспорт

Започната от rihatrans, Събота, 18 Април, 2015, 19:20:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rihatrans

Притежавам професионална компетентност за ръководител транспорт необходима за лиценз.Търся работа на четири часа.Ако някой има предложение за гр.София моля да пише на емейл rihatrans@abv.bg

rihatrans

rider777

;D ;D ;D ;D ;D Сега се сещам как преди 2 години бях назначил за " Ръководител транспортна дейност" небезизвестният Фикри Юмер Ферхад и чак след няколко месеца като ми цъфна съдия изпълнител да ми връчи един документ с който ме задължава заплатата му да я внасям в една специална сметка та чак тогава разбрах, че отворения Фико освен, че ми дължи една торба пари виси кинти на кой ли не ,,,,,,, ,,,, един съвет от мен,,,,,, който е решил да си вади лиценз отива на един елементарен изпит и срещу 25 лева получава този велик сертификат за " Ръководител транспортна дейност".
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Райдер,ти си облагодеталствен транспорен бос поради факта,че си бил шофер.
Поечето босове тоя изпит им е тегоба или го карат по втория начин или го изкарат ма нищо си неназнайват.
Ти за главен механик,кой си назначил?

rider777

Ники, имам договор с Волво Сервиз за поддръжката ама ако искаш мога да те назнача за главен механик ;-)

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Април, 2015, 09:38:16
Ники, имам договор с Волво Сервиз за поддръжката ама ако искаш мога да те назнача за главен механик ;-)
Па ако не са компетентни от Волво свирни,аз мислех се цаним за доктор,ма...
Рихатранс,оспамихме ти темата,молим да ни запростиш

rider777

На Рихатранс му е ясно, че тук не  кълве, а ти стани един гинеколог поне да не ти мръзнат ръцете ;-)

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Април, 2015, 13:06:10
На Рихатранс му е ясно, че тук не  кълве, а ти стани един гинеколог поне да не ти мръзнат ръцете ;-)
Кво да мръзне,запоследно се правих на дърводелец в прекият смисъл,че в преносният съм си и ский ко се случва

rider777

Дърводелци под път и над път, като ти потрябва такъв звъниш му да идва и за 2 кинта си спестяваш тази снимка,,,,,, като станеш гинеколог пръстчетата ти ще са защитени с най-добрата смазка ;-)

imter

Добре де,с Фико бяхте големи приятели,даже дружно плюехте колеги работили при него,а сега мрънкаш и ти него го плюеш ;D ;D ;D.Не мога да ви разбера вас транспортните босове ;D ;D ;D ;D.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D Не го плюя,,,, просто искам да кажа, че това да назначиш някого на работа си е огромен риск а и искам да му кажа ако чете тук, че вече 2 години минаха откак ми каза " Във Вторник ти ги връщам парите" ,,,  а и искам да кажа на всички дето като него си мислят, че лесно се забогатява като натовариш интересна стока от Истанбул за София, че веднъж заключат ли ти камиона с тези прекурсори на Капитан Андреево няма да си го получиш никога вече ,,,,,,,, 

rider777