• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ако купя камион?

Започната от цецодебел, Петък, 10 Юли, 2015, 11:31:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

цецодебел

Колеги. Ако купя камион ще му намеря ли работа в Европа? Интересува ме от и за Италия с чужди ремаркета най вече.Приемам всякакви мнения и съвети и по всички тънкости на темата. Благодаря предварително!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

American

smoking gun

American

smoking gun

rider777

Той ще си го кара, защото няма да може да изкара за заплата на шофер ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

цецодебел

Точно така аз да го карам .Сори за писането ама компа е скапан

American

Ти имаш опит с биг-риг, и ти харесва номадския начин на живот ?
Събрал си пари кеш, няма вече къде да ги набутваш, тясно е ?
smoking gun

цецодебел

Не колега,просто фирмата в която работя започна да се скапва и като не знам да правя друго да стана зъболекар ли

rider777

Като зъболекар ще вземаш около 300 пъти повече отколкото като собственик на камион ама ти препоръчвам да станеш гинеколог ,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

динко

Иво не го слушай,ако му дойде някое усмърдяно Айше ще смени плочата.Подробности никой няма да ти даде,крият си информацията.Защо точно Италиански търсиш,огледай какви ремаркета дърпат нашите камиони и ще ти светне малко.В индустриалните зони около Наполи и Бари постоянно срещам тая комбинация.

ivopifeca

Цитат на: динко - Неделя, 12 Юли, 2015, 15:09:25
Иво не го слушай,ако му дойде някое усмърдяно Айше ще смени плочата.Подробности никой няма да ти даде,крият си информацията.Защо точно Италиански търсиш,огледай какви ремаркета дърпат нашите камиони и ще ти светне малко.В индустриалните зони около Наполи и Бари постоянно срещам тая комбинация.
На него тва му е кошмара сека вечер,как си дава камиона на некое Айше....и се буди и трепери от конвулсии ;D

цецодебел

Колеги аз съм на 56 г . От 1988 съм в занаята от тия както ги беше писал някой /абни мотики/ От 12 г съм в Италия със семейството си .Не мисля приказките за Айше и меренето на п...и за оргинално или форумът е само за компютърни ДРАИВЪРИ

динко

Приказката за Айшето е към Райдъра, съжалява що не учил за лекар.Информация да ти даде даде някой кой се е договорил с Италианска спедиция,мога да ти кажа за /GEODIS/,ама условия и начин на плащане не са ми известни,имам и една Испанска в резерв там има над 200 БГ влекача ама мълчат дори не се е споменавала по форума.Аз също съм от много години в Италия но в зона Наполи,годините малко над твоите.

цецодебел

Динко извинявай ако съм те засегнал и за писането щото компа ми е скапан Аз съм зона Pistoia а тук транспорта е никакав и мисля че моя замисля некакав фалит и ...тетака

rider777

Пинокио или Буратино бяха от район Пистоя ????     Там само хартиени фабрики има ,,, как си се забил там ???

динко

Иво ти кът шофьор собственик по можеш да обясниш на колегата как да постъпи,аз шофьор нямам тоя проблем но си питам за какво заплащане работят към спедицията,но и те колеги не са собственици,та за тая испанската щях да ти я пращам като координати да я преслушаш но чакам по-точна информация.Иначе тук има спедиции със собствени ремаркета и товари но дали си заслужава,не мога да кажа,има и Австрийски но тяхния камион не чака всичко му е разчетено, докато нашия дреме да излезе нешто.Преди няколко дена ме обзаведоха с умно телефонче и го разучавам,но става бавно та и скайп има а номера е 3473414355 звънкай,и на лични може да пишем да не натоварваме колегите,че много жега.

динко