• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравейте Колеги

Започната от nikollaichovd1, Неделя, 19 Юли, 2015, 10:21:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikollaichovd1

Здравейте Колеги  имам ц категория професионална компететност и дигитална карта и търся работа независимо заплащането в крайна сметка и на 500 лв ще съм доволен без стаж съм и бих желал да карам европа . Благодаря на всички който ще ми дадът някво мнение и информация предварително :)

nikollaichovd1

morskia86

Баце ти напълно ли изкука с тия 500лв. за в Европа? Тези пари и за из България са малко. С тези пари само разходите по пътя няма да си покриеш.

morskia86

nikollaichovd1

Бате без стаж съм а й няма много фирми дет търсят само с Ц категория ... та се пак ще съм ти благодарен ако ми препоръчаш фирма

morskia86

Има една Ботевградска фирма Никсметал Груп. Кара се на двойка и пак не са кой знае колко парите, но поне 1600- 1700 ще ловиш. А и стаж да понатрупаш. Това , че нямаш никакъв стаж не означава да работиш без пари.

hgv_driver

Изтривайте темата докато някой работодател не е прочел... 500 лв.  цццц

martin stanev

Здравей колега и добре дошъл във форума. След като нямаш стаж и опит недей веднага клякай със свалени гащи да им аргатуваш за без пари....цени си труда в крайна сметка. На чорбаджиите им е много изгодно да взимат шарани, като теб да им работят ангария. Извини ме, че ти го казвам по тоя начин, но искам правилно да ме разбереш. Е сега дриверчо пак ще ме зачеше, че съм се изказвал унизително и съм се правил на не знам си какъв......Щом ти се работи тази професия-работи, жив и здрав да си само....потърси някъде вътрешно в страната да покараш малко...свикни с камиона...живот и здраве, ще изкараш Е категория. Морски86 ти го написа много правилно...с тези 500 лева не можеш да си посрещаш нуждите. Един общак взима днешно време 20-30 кинта надница ти си тръгна за 16-17 да работиш и то като шофьор и то в Европа. Все някъде ще те вземат в България. Не трябва да се съгласяваш да работиш, за 2 домата и парченце сирене на ден. Пак казвам - цени си труда.
Желая ти успех!

ivopifeca

Не му се връзвайте,прави си та.ак някой,прави се на луд,да пуска сеир.

nikollaichovd1

бих работил и на камионче с платформа дори се ми е тая какво ще карам важното е да плаща редовно

getvarq

С тези 500лв.които искаш неможеш да изкараш и 15дена ако не се прибираш в къщи и да си приготвяш храната наясно ли си изощо

kmp.gruppe

3df

До Автора на темата.

500 лв. дето ги искаш.  ???
Даже много искаш.
Истината е че и тези дето пишат по темата ти, работят дори за по малко пари от 500. Ама не знаят това или не могат да схванат че е така.
Дано се намери някои да ти даде  тези 500. ;D

3df