• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво превозвате?

Започната от admin, Петък, 03 Юни, 2011, 20:52:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exon

Отскоро зарязах автоморгата и сега тикам едно Ивеко с арматура за Унгария,пък надолу каквото дойде.

exon

Trucker_Boy

Цитат на: exon - Неделя, 28 Август, 2011, 11:07:27
Отскоро зарязах автоморгата и сега тикам едно Ивеко с арматура за Унгария,пък надолу каквото дойде.

Поздравления за промяната какви са ти първите впечатления , лък и безавариен.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

exon

Впечатленията си ги имам отдавна,пътуването си е пътуване.Камиона се кара доста по лесно от буса,има си и комфорта,има си и необходимите за тонажа спирачки,разликата е че не минавам през туристическия терминал, а през товарния.Поне си спазваме времето за управление,докато с буса съм карал по 18часа нонстоп(В.Т-во в 13ч-Виена 9ч сутринта :()

bad_kras

Цитат на: exon - Неделя, 28 Август, 2011, 14:05:54
Впечатленията си ги имам отдавна,пътуването си е пътуване.Камиона се кара доста по лесно от буса,има си и комфорта,има си и необходимите за тонажа спирачки,разликата е че не минавам през туристическия терминал, а през товарния.Поне си спазваме времето за управление,докато с буса съм карал по 18часа нонстоп(В.Т-во в 13ч-Виена 9ч сутринта :()
Колега в тази тема се пита - какво превозваме ? А не кой колко е карал и какъв комфорт имат камионите и какъв бусовете!!!!  Да не стане другия път В.Търново-9.00 часа - Беляковско шосе (баира) в 23 часа. Не се кара така. Айде със здраве.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

admin

Цитат на: bad_kras - Неделя, 28 Август, 2011, 14:29:03
Колега в тази тема се пита - какво превозваме ? А не кой колко е карал и какъв комфорт имат камионите и какъв бусовете!!!!  Да не стане другия път В.Търново-9.00 часа - Беляковско шосе (баира) в 23 часа. Не се кара така. Айде със здраве.

Крас, нови са колегите във форума и още не са ориентирани. Поне колегата се е постарал да пише на кирилица. Което си е направо похвално. Обаче аз лично не считам, че 18 часа непрекъснато каране е някакво геройство. Стягайте се, че прекалено много простотии започнаха да се случват по пътищата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Димитър Гебшеменов

ам това...за Франция
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Владимир Ангелов

Въглища в България,а за Гърция зърно,слънчоглед и хранителни добавки.

Владимир Ангелов