• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво превозвате?

Започната от admin, Петък, 03 Юни, 2011, 20:52:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exon

Зареждам с таратайки автоморгата в която работя,най вече от Австрия и Германия,но поне два пъти в годината се качвам и до Англия.

exon

JoroBoro

Добре дошъл във форума :)
Засичал съм колеги като теб, и винаги ми е било интересно, къде аджиба Ви е комфорта в тези  бусове?

JoroBoro

exon

Отговора е страшно прост-абсолютно никакъв!Особенно ако сме трима в кабината.Шефа не ще да купи нормален автовоз,щото транспорта щял да излиза дебело ???

Димитър Гебшеменов

Хидравлични и пневматични цилиндри, за Франция...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

bad_kras

Боклуците на Германия !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Димитър Гебшеменов

Малиии.....как мразим висок товар бат крас...ако е тежко-поне да е ниско кат моя-максимум-50-60 см.Нека е 22-23 тона.А и на ЧМР ако пише без колани-супер...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

bad_kras

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 13 Август, 2011, 16:37:27
Малиии.....как мразим висок товар бат крас...ако е тежко-поне да е ниско кат моя-максимум-50-60 см.Нека е 22-23 тона.А и на ЧМР ако пише без колани-супер...
Абе аз предпочитам да метна някой и друг колан де викаш на 50-60 см , ама такава смрад да возиш си е направо наказание!!! Да не говорим че и после с тубата съм мил ремаркето!
[/quote]

Димитър Гебшеменов

Изрично е забранено да слагаме колани. Глобата при щета от колан е много по голяма дори, ако те глобят БАГ. Цилиндрите са много прясно боядисани и даже не ни дават да стъпваме по палетите и кашоните. Ще снимам някои път... А за смрадта - не ти завиждам... Ако се видим некой път, на пътя-заповядай да пием по биричка в моето или до моето ремарке. ;) ;) ;)

bad_kras

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 13 Август, 2011, 16:52:19
    Изрично е забранено да слагаме колани. Глобата при щета от колан е много по голяма дори, ако те глобят БАГ. Цилиндрите са много прясно боядисани и даже не ни дават да стъпваме по палетите и кашоните. Ще снимам някои път... А за смрадта - не ти завиждам... Ако се видим некой път, на пътя-заповядай да пием по биричка в моето или до моето ремарке. ;) ;) ;)
Нема ядове баце , аз карам само Ирландия - Германия и обратно. Повече съм в района на Щутгарт , карам им части за Мерцедес , но и в цяла Германия возя!

Димитър Гебшеменов

Нема дерт..Карам само България-Франция-България....Всеки 4-5 ден съм некаде по трасето Зубен-Саарбрюкен,дали отивам или се връщам...Лошото е че в немско  избягвам да правя пауза.....и я минавам само през нощта....Ама поканата за бира остава... ;)

bad_kras

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Събота, 13 Август, 2011, 17:15:43
Нема дерт..Карам само България-Франция-България....Всеки 4-5 ден съм некаде по трасето Зубен-Саарбрюкен,дали отивам или се връщам...Лошото е че в немско  избягвам да правя пауза.....и я минавам само през нощта....Ама поканата за бира остава... ;)
Е шанса остава за Люксембург - аз пък там само зареждам на Тексако и продължавам нагоре до Джабеке(белгия) така ми се пада кирията. Абе живот и здраве да е , в библиотеката няма да се видим!

Димитър Гебшеменов

В 2-ра поредна фирма съм дето ни е абсолютно забранено да зареждаме на ШЕЛА в Люксембург...A и аз не съм заинтересуван да зареждам там....набутвам се с нафтата...зареждане само на Шел-а на амстетен и 300 литра некаде из френско....а и адресите са ми все по права линия посока нантес...........

tirtonev

Возих ароматизатори от Стряма,олекотени завивки и възглавници от Троян,тръбна мебел от с.Дойренци.Всичко това за Англия.
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

Димитър Гебшеменов

Шефа ти тарикат-бившият ми шеф щеше да попита-Е как му излиза на тоя сметката да кара толкова леко????Успех баце-това са много готини товари.....

tirtonev

Ами ,,тариката" и той кара,не  си развява синджира като другите.Жалко че ме остави без работа :'(обърна си камиона в Унгария.

tirtonev