• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравейте уважаеми колеги и работодатели

Започната от nikollaichovd1, Четвъртък, 24 Декември, 2015, 09:01:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nikollaichovd1

Здравейте уважаеми колеги и работодатели търся си работа като шофьор
Притежавам книжка кат.C (при нужда мога да изкарам и кат E)
Имам професионална компетентност и дигитална карта
Ако имате предложения за мен моля свържете се с мен на: 0876914355
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ

nikollaichovd1

rider777

Изкарай и Е,,,,,, направи поне година стаж вътрешно в Европа и ще ти предложа нещо.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

Цитат на: nikollaichovd1 - Четвъртък, 24 Декември, 2015, 09:01:20
Здравейте уважаеми колеги и работодатели търся си работа като шофьор
Притежавам книжка кат.C (при нужда мога да изкарам и кат E)
Имам професионална компетентност и дигитална карта
Ако имате предложения за мен моля свържете се с мен на: 0876914355
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ
Да, дойде времето, когато работодателя да си търси шофьора, а не както е  до сега шофьора да избира фирмата. А и така трябва да бъде. Да се наддават за шофьора, който даде по-голяма заплата и най-добри условия на труд и техника, при него да се работи.

kron

Че то за работа вътрешно е така бе колега,бг фирми се изравниха с европейските фирми по заплащане на труда.

Райчев74

По темата за изравнените заплати не е така,вижте европейските осигуровки и тези тука.
Да не ви се налага да ползвате болничен в БГ,тогава ще разберете разликата

pepisuni

Цитат на: Райчев74 - Петък, 25 Декември, 2015, 13:02:15
По темата за изравнените заплати не е така,вижте европейските осигуровки и тези тука.
Да не ви се налага да ползвате болничен в БГ,тогава ще разберете разликата
Прав си, ама да не развалям темата ще замълча ! "Нашите" баровци се имат за ....! Интересно ще ми е,когато няма кой да им  запали камиона,кво ще говорят и правят !?!?

pepisuni