• Welcome to Форум на българските шофьори.

Проблем в скорости

Започната от deadmau5, Четвъртък, 14 Януари, 2016, 09:33:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

deadmau5

Здравейте може те ли да ми кажете къде може да е проблема когато карам спирам с моторната после натискам основната спирачка.И когато тръгна между 6 и 8 когато превключва се чува странен звук.Нищо не свети на таблото

deadmau5

Rammbon

Цитат на: deadmau5 - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 09:33:02
Здравейте може те ли да ми кажете къде може да е проблема когато карам спирам с моторната после натискам основната спирачка.И когато тръгна между 6 и 8 когато превключва се чува странен звук.Нищо не свети на таблото
Маз или Татра е ? Или да погадаем още?

Rammbon

Бриги Магнито

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 10:16:47
Маз или Татра е ? Или да погадаем още?
Всъщност иде реч за между шеста и осма,което със сигурност клони към новият Краз.
Иначе да обобщим след моторна и спирачки от шеста към осма нещо ще се праси и понеже заглавието ни навежда към скоростите,сме длъжни да предположим,че аванса трака.
Нашио пробай да тръгнеш на седма Баце и ако има същия звук от са да ти каем проблема е голям

rider777

Подозирам, че като прехвърля от бавния на бързия блок и издава звука, който си е нормален, но е липсвал при трактора или комбайна и ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 20:05:45
Подозирам, че като прехвърля от бавния на бързия блок и издава звука, който си е нормален,
Ето определено е новият Краз само на него и няколко амерички таралясници бавния и бързият блок са им около шест-а,но определено липсата на индикация на таблото затвърждава,че е изпитана руска техника.
Апропо метах грах и ми излезна ,че диференциала няма да устиска

deadmau5

Камиона е xf 105 460 кс.В кръгово примерно намалям с моторната после с основната влизам в кръговото подавам газ и пак се чува странен шум между 6 и 8 скорост.

Бриги Магнито

Баце как го обясняваш,ще да е от кръговото да знааш.
Не се засягай,ма с твойте разяснения по въпроса с проблема е малко трудничко да предположим ко ще се праси.
Гледам държиш си на тез моторни и спирачки и бих ти казал само продължавай в същият дух и оно рано или късно ще си покаже.
От опит знам,че пета бърза макс шеста бавна е предела на взимането на кръгово,тъй че ти пожелавам успех с решаването на проблема ако въобще има такъв.

deadmau5

Бриги Магнито

Бриги Магнито