• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа на бус

Започната от ivaton, Петък, 19 Февруари, 2016, 09:41:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivaton

Здравейте колеги. Търся работа на БУС  за Европа. Ако познавате някой със тази дейност моля пишете.

ivaton

skumri

Колега ,
не знам от къде си. Има една пернишка фирма - Лис 2011. Там има обява за шофьор на бус за Европа. Обявата е в jobs.
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

skumri

Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

ivaton

nikolov1994

Колега с бус из Европа не е много оферта... може и дни наред да не спиш. Играл съм го тоя филм вече...  :)

ivaton

Мисля да опитам.Благодаря все пак за мнението.

nikolov1994

Цитат на: ivaton - Събота, 20 Февруари, 2016, 20:34:58Мисля да опитам.Благодаря все пак за мнението.

Ако все пак си решил, има една фирма в Шумен. Кара се много, плащат след всеки курс. Не мога да ти дам телефон, потърси из чичо Гугъл. Фирмата е "Ивкони"  от град Шумен.  :)

ivaton

Благодаря. Ще ги потърся.

Scania Power

Искам да попитам дали знаете някоя фирма със бусове в Пловдив и Сливен и що годе да плащат редовно след всеки курс?

micyri

Скоро някой беше писал за работа от летище Frankfurt за Barcelona за бусове.

Scania Power

Не не търся българска фирма.С буса да тръгваш от България и да караш за Европа и после пак се връщаш към България.

Rammbon

Цитат на: ivaton - Петък, 19 Февруари, 2016, 09:41:14
Здравейте колеги. Търся работа на БУС  за Европа. Ако познавате някой със тази дейност моля пишете.
Колега, намери ли работа за този бус?

Dilyan_Zagorchev

Цитат на: Scania Power - Четвъртък, 24 Март, 2016, 00:52:11
Не не търся българска фирма.С буса да тръгваш от България и да караш за Европа и после пак се връщаш към България.
Потърси фирма CA Транспорт(чете се КА)Не помня дали бяха в Пловдив или из региона.
Оп намерих ги,но са в София http://www.catransport-bg.com/bg/contacts

ivaton

Не. Още не съм намерил. Явно не търсят шофьори за Бусове.

Rammbon

Цитат на: ivaton - Сряда, 08 Юни, 2016, 21:08:56
Не. Още не съм намерил. Явно не търсят шофьори за Бусове.
Ей тук един беше под прикритие и не споненава , че търсят и шофьори на бусове за Полша. А за там е кеф да си караш. За Полша, фирмата незнам колко е коректна, след като му зададох няколко въпроса и не се е появявал повече. Имат и в джобса обяви.
Звъни на  0899844770 Росен Михайлов.

ivaton

Благодаря  ще му звънна.

ivaton