• Welcome to Форум на българските шофьори.

Garmin навигационни карти

Започната от R420, Вторник, 07 Юни, 2011, 18:42:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

R420

Отключена карта за гармин, последна версия Europe NT 2012.10 . Копирате->поставяте файла в папка Garmin без да създавате каквито и да е отключващи файлове.
http://avatar-bg.org/index.php?page=torrent-details&id=91efa8cd37f52302fd8bfa2a6fb8cb4126f47cfb
Изисква регистрация торент тракера, ако не искате да се регистррирате използвайте долния линк за да свалите директно торент фаила.
http://www.soudospat.eu/proekti/VencislavArnaudov/upload/host_server/Garmin%20City%20Navigator%20Europe%20NT%202012.10%20(Unlocked).torrent

R420

SOLAR

Поздрав и +1 за R420 !

ЛЕКИ ПЪТИщА !

SOLAR

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Едно плюсче и от мен, но имам една лека забележка. Посоченият торент е за карта с размер 2.16 Гб и много от устройствата на Garmin нямат толкова място, за да се качи картата. Особено тези, които нямат и слот за външна карта. Ако на някой му трябва "разцепен" на две файл с отключени карти, да ми пише лично съобщение и ще му изпратя картите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

VOLVO 480

А тази карта ставали за Garmin NUVI 320?

admin

Цитат на: VOLVO 480 - Сряда, 08 Юни, 2011, 09:18:44
А тази карта ставали за Garmin NUVI 320?
Става за всички устройства на Garmin, но прочети какво съм писал по-горе.

Бриги Магнито

Момци бацко си супер застрелян с тез джаджи,та да отбичим въпроса белким ме разберете без да ми се смеете поечко отклко етикета позволява,та:
Сецам го туй нещо,свързвам навигацията с Правеца и оттам дирим папка Garmin и работата жми,така ли?
И друго са явно акъло на навигацийте въпреки,че е по-голем от моя нестигал,ми аз кат съм и ръгнал допълнителна карта за памет ,че стане ли номера или нема да стане?

Та тва са ми питанките.

vamfan

Да обясня та да са наясно тези които искат сами да се оправят
-файла на картата е с някво    име.img 
- та той се слага в гармина в папката GARMIN
- ако нямате толкова място на вътрешната памет на устройството, а те 95% нямат,
   се слага на картата памет , като се създава папка Garmin и пак се слага файла вътре
- на устройства серия 300-310-350, 600-610-650 и техните варианти, тази карта няма да се опознае от устройството, или дори да се опознае ( шанса е почти 0), няма да работи и да може да въвеждате адреси
Успех

Бриги Магнито

С други думи,,нема сми,, ясно ,отказах се да праим кот и да било,сака се купва нова навигация.Тенкс за отделенното време.

zhzhivko

Здавейте  и много здраве на всички колеги;
Та мойто питане е тази карта ставали за  '' garmin  nüvi 465T'' ,
Цитат на: admin - Вторник, 07 Юни, 2011, 20:17:14Едно плюсче и от мен, но имам една лека забележка. Посоченият торент е за карта с размер 2.16 Гб и много от устройствата на Garmin нямат толкова място, за да се качи картата. Особено тези, които нямат и слот за външна карта. Ако на някой му трябва "разцепен" на две файл с отключени карти, да ми пише лично съобщение и ще му изпратя картите.
Това добре си го написал ,но ти е лесно като разбираш ,а аз от де да знам тоз ''garmin'' колко място има. Картата в него 5.11 ,и дали тази е по-нова,  купих го  преди около 2 години. Извинявайте за питането ,но в тази област разбирам точно толкова колкото магаре от военна музика.
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

garryman

Здравейте колеги,нов съм във форума :) та въпроса ми е следния : имам Garmin nuvi 465t и свалих този торент http://avatar-bg.org/index.php?page=torrent-details&id=c7e5bcebf138f475f9317a7a28acdc98ff6a85c5  с новите карти,обаче незнам сега какво трябва да направя за да вкарам успешно картите в навигацията...дано някой компетентен се притече на помощ...поздрави

Емил

Цитат на: admin - Сряда, 08 Юни, 2011, 10:08:51
Става за всички устройства на Garmin, но прочети какво съм писал по-горе.

Цитат на: Бригадира - Събота, 24 Март, 2012, 14:31:33

Момци бацко си супер застрелян с тез джаджи,та да отбичим въпроса белким ме разберете без да ми се смеете поечко отклко етикета позволява,та:
Сецам го туй нещо,свързвам навигацията с Правеца и оттам дирим папка Garmin и работата жми,така ли?
И друго са явно акъло на навигацийте въпреки,че е по-голем от моя нестигал,ми аз кат съм и ръгнал допълнителна карта за памет ,че стане ли номера или нема да стане?

Та тва са ми питанките.     Уникален . Уникален.

Причина за редакция : Коригиран цитат
ELM

vamfan

Закачаш устройството с USB кабела към компютъра, изчакваш да ти го опознае като носител и после с десен бутон на мишката върху Garmin - своиства(properties) и ти показва колко ти е обема на вътрешната памет. Ще ти покаже 2 нови носителя- garmin  и слота за картата памет, независимо , че няма карта в него.
 Карта 5.11 е стара в момента 5.80 е най-новата, това е само карта на България.
 Както съм обяснил няколко поста по-напред
на картата памет са създава папка Garmin, в тази папка се слага свалената карта с име gmapsupp.img
Това може да се направи с карт рийдър- четец на карти, че става многоооооо по-бързо отколкото да сложите картата памет в навигацията и така да запишете файла.
Успех!

garryman

Благодаря ти колега за подробното описание,прочете ми файла от картата,но сега в самото устройство си седи и старата карта...има ли смисъл да я махна от там,че не мога да разбера кой точно е файла на европейската карта,да не изтрия по-погрешка бг версията...поздрави

admin

Цитат на: garryman - Петък, 13 Април, 2012, 11:42:50
Благодаря ти колега за подробното описание,прочете ми файла от картата,но сега в самото устройство си седи и старата карта...има ли смисъл да я махна от там,че не мога да разбера кой точно е файла на европейската карта,да не изтрия по-погрешка бг версията...поздрави

Не я изтривай. Просто добави две-три букви в името й. По този начин навигацията ще спре да я разпознава.

admin