• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа С+Е

Започната от KoHcTaHTuH, Вторник, 31 Май, 2016, 20:33:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Юни, 2016, 20:24:15
Рамбон, за прави курсове и редовно при семейството твоето е много добре,,,
Мисури, ако другата седмица си в София те каня в офиса ми да го видиш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Няма как да съм в София,нали някой трябва да работи. ;)

micyri

shisho

Цитат на: Joro Stoqnow - Сряда, 01 Юни, 2016, 16:29:30
Рамбон, за прави курсове и редовно при семейството твоето е много добре,,,
По груби сметки заплата ти нето е 1350 евро , но теб те устройва защото си близо до семейството си.
При този режим толкова голяма заработка е трудно постижима дори да се изключи нормалния едномесечен отпуск. Има пропуснати подробности.

shisho

Veselin Hristov

Здравей колега,

Аз предлагам работа в момента по тази дестинация - Дания Швеция и Норвегия. Нека се чуем по телефона - ако имаш възможност обади ми се - 0894/582898 - Веско.

Поздрави,

stoil nedev

Мисури, ако другата седмица си в София те каня в офиса ми да го видиш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ако ще правиш банкет , по случай ...... каквото и да е , кани всички!!!
Поне един чорбаджия с добро да споменаваме  ;)
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Dojogan

Днес получих оферта от колега за прави курсове на двойка на дори малко по-добри условия от на колегата Рамбон, така че няма какво да се чудите...И 2000 еврака да взимаш на вътрешно като разделиш на 4те месеца разликата с правите курсове е нищожна, да не говорим колко време живееш у дръгела...

Лично мнение :)

rider777

Нервите дето ще потрошиш по границите само  ,,,,,,,,,,,,,, абе все се заричам да не давам акъли,,, бачкайте си каквото ви е угодно ,,,,,,,,,,,,,,,
Я да ви питам дали сте виждали някъде да се продават в България устройства, които неутрализират външни шумове. В Щатите ги има ама са на 110 волта ,,,,  ако някой е виждал такива на 12 или 24 волта веднага си купувам такова, че се оказа, че и аз правя новобрански грешки,,,, снощи спрях на паркинга на едно Нето до един пич с Магнум дйето ми ръзпръвя цйела вйечйер чи бийл от София и хич не ми е направило впечатление, че това Нето има някакъв климатик дето като се включи и все едно фриго е спряло до теб,,,,,,,,,,,,,,, баси развали ми сладкия сън този магазин,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Петък, 03 Юни, 2016, 02:55:14
Нервите дето ще потрошиш по границите само  ,,,,,,,,,,,,,, абе все се заричам да не давам акъли,,, бачкайте си каквото ви е угодно ,,,,,,,,,,,,,,,
Я да ви питам дали сте виждали някъде да се продават в България устройства, които неутрализират външни шумове. В Щатите ги има ама са на 110 волта ,,,,  ако някой е виждал такива на 12 или 24 волта веднага си купувам такова, че се оказа, че и аз правя новобрански грешки,,,, снощи спрях на паркинга на едно Нето до един пич с Магнум дйето ми ръзпръвя цйела вйечйер чи бийл от София и хич не ми е направило впечатление, че това Нето има някакъв климатик дето като се включи и все едно фриго е спряло до теб,,,,,,,,,,,,,,, баси развали ми сладкия сън този магазин,,,,,,,,,,,,,,,,,
Райдъре,чувал съм за такива устройства......домашна рИкия му викат,помага ,пробвал съм! Спиш си като къпан ;)

Boroman21

Пърцуцка ;) премахва всеки проблеми.
Ездач  , тия устройства са мижи да те кажем също кат оная магическа кутия дето ти сваля разхода наполовина.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

rider777

Абе имаше такива устройства в Австрия по телефонните кабини преди петнайсетина години,,,,,,, навън Ад, вътре тишина,,,,,,,,,,,,,,, ама пусто немам сЪрце да си гепим,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rammbon

За 2 лв комплект. От аптеките в страната, 2 тампона за уши  ;D Тишата е такава, че и будилник не се чува.

rider777

Тва с пърцуцата трябва да го отработя ама пусто не ми се услажда,,,,, бях взел 5 литра от Наумчо ама на тоя на оня и тя замина ,,,,,,,,,,,,

KoHcTaHTuH

briko

В момента работя на прави курсове 5-6-7 дена дестинации Италия и Турция, потвърждавам думите на  Райдера за границите и митничарите. Миналата седмица чаках 20 часа за да влезна в Турция, цялата педерастия идва от нашите митничари. Тези курсове трябва да се изпълняват от тандем в кабината, иначе е много тегаво и трудно се спазва работното време. Пълна мътилка в главата.... как ще се оправям :D ;D :D

Rammbon

По темата, близо до Казанлък , село Ягода,една фирма с дръгели на над 900 000км въртят прави курсове до Италия, 4 правят хората на месец, курса се плащал 600лв + 50 лв на товарен адрес , ако имало групажи. Друга фирма от Пещера, карат на двойки  към Гермнаия и Англия, средно по 580-680лв на човек за 7 дни . Фирмата не си спомням името и, но собтвеника има и голяма ферма за говеда,агро производител, мандра и хр. магазини. Някой от района може да я пише как и беше заглавието. И двете карат през Сърбия.

imter

Фирмата е Доан 69,собственика се казва Сунай Караасан,карат предимно до Дания и Германия,но според мен работата в нея си е чист мазохизъм :).

imter