• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся ОПИТ

Започната от pandostz, Четвъртък, 09 Юни, 2016, 14:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vladiksofia

Баце Бриги , не съм запознат с опциите във форума и не зная как се открива нова тема .Открии ТИ ,старата КАПА, нова тема : " От прощъпулнико до...ВРАГ на ...новобранците " Само СТАРИ КАПИ-КОРИФЕИ ШЪ пишат ,новобранците да четат и да ВДЕВАТ !

Vladiksofia

Vladiksofia

Баце Бриги ,новата тема можеш да я именуваш и " ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДА ! " ,по "щастливеца" ,Алеко Константинов.

Vladiksofia

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Събота, 18 Юни, 2016, 13:57:59
Баце Бриги ,новата тема можеш да я именуваш и " ПАЗИ БОЖЕ СЛЕПО ДА ПРОГЛЕДА ! " ,по "щастливеца" ,Алеко Константинов.
Мое Баце ,пущам я.
Наточи перото

Vladiksofia

Що стана бре , Бриги ? Отваряй НОВАТА тема !

Vladiksofia

Само те МОЛИМ ,не бегай от двете именования на темата ! Изборът от двете е....ТВОЙ !

Бриги Магнито

Цитат на: Vladiksofia - Събота, 18 Юни, 2016, 15:32:52
Що стана бре , Бриги ? Отваряй НОВАТА тема !
Готова е чекате

Vladiksofia

БЛАГОДАРСКО ....Бриги !!!!!!

ANIMAL

Мислех да си пусна моя обява,че търся работа,защото сега взех Е-то и другите документи,но след изчитането на тази тема малко се обърках.Незнам защо никой в БГ в която и да е сфера не иска да даде шанс на хора,които искат да учат професия.Аз имам книжка с С категория от 1999г.Работил съм само като шофьор къде по камиони къде по бусове и сега искам да дърпам и ремарке.И дойде момента в който шофьорите с много стаж дали в БГ или ЕС те анатемосват.Е хайде кажете такива като мен а и доста други сега прохождащи колеги как да започнат с този занаят?Нали точно такива като вас врели и кипели трябва да ни покажат тънкостите или вие се родихте с кормило в ръцете.Моля ви недейте така мислех че идеята на форума е да се помага,а която и тема да отворя срещам само мега оплюване.Съжалявам,че именно първото ми писане в този форум е точно на такава тематика и се надявам в бъдеще,когато и аз си намеря работа,защото в момента си търся и то никаква друга освен тази,да се срещаме по паркинги и да си пием биричката.Успех на всички колеги
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Бриги Магнито

Баце от иляди години караш камион и са като закачи едно ремарке ,не ми казвай че дириш опит.

ANIMAL

Абе да ти кажа и преди курса за Е съм дърпал ремаркета фургони и компресори,и още от тогава знам,че не е като солото.Друго е,по-голям товар по-различни радиуси на завои и още куп работи с които трябва да свикнеш.Ето например аз съм работил с шайби,но с дигитал не съм,нали някой трябва да ми покаже как става.Също така ако някоя евро фирма ме поиска евентуално ;D,нали трябва някой да ми покаже тънките неща по европейските пътища.Аз не казвам,че съм съвсем бос в занаята,но съм сигурен,че имам още много какво да уча.Та затова и аз се сложих в групата на тези,които нямат никакъв опит.Аз също се изумих на хора с които карах курса как са карали само коли взели са преди година С и без да са карали даже и бус сега карат Е с настройката направо да заминават в Европа.Ама свят широк хора всякакви,аз ако изляза в Европа искам да съм с някой най-малко 20-30 дни за да мога да попия възможно най-много и впоследствие да срамя възможно най-малко професията

SOLAR

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 04 Август, 2016, 13:54:00
Ама свят широк хора всякакви,аз ако изляза в Европа искам да съм с някой най-малко 20-30 дни за да мога да попия възможно най-много и впоследствие да срамя възможно най-малко професията

ANIMAL, няма научени хора с раждането, но потърси фирма в която се пътува на двойки. Може курса ти да излезе на 0 (нула), но поне ще добиеш опит. По принцип фирмите търсят с по 1-3 години стаж, а не желаят да обучават нови шофьори.
Питай в "КОКЕЛ", там ще те качат за 2-3 седмици с някого, а после соло. Какви са условията за работа там сега, не зная, но ще добиеш опит. Има тема за тази фирма, намери я във форума. Работил съм там преди години и бях доволен. Имат офис на "Централна автогара"-София, но фирмата е френска.
Успех !

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

ANIMAL

Абе аз говорих с представител на една чешка фирма,която имат нужда от шофьори и сигурно ще поемам натам до месец.Имало 20 дни обучение с ментор така да го кажа и после сам.Карало се хенгери основно и по едни и същи релации.За пари не искам да говоря,а и почти съм сигурен че ще има сопа,но нямам право да избирам.Ще почна да избирам когато звездите ми тук във форума станат поне 3 ;D.А и само да кажа,че съм от Варна

Бриги Магнито

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 04 Август, 2016, 18:39:30
Ще почна да избирам когато звездите ми тук във форума станат поне 3 ;D.А и само да кажа,че съм от Варна
Па дзвездите за една седмица си ги стъкмил ако решиш,виж рейтинго е по-труден.
Язе дорде отпцуем сумасия си народ да опрайм рейтинго,зор видех.
Из Варната мноо фирма бре,от рипна у чешко?

ANIMAL

Ами ходих в няколко и като кажа че нямам опит като тираджия ми показват вратата и само от една се обадиха ,но ми направиха предложение с което почти ме шокираха.Пак казвам далеч съм от мисълта за мазните манги,но все пак всички имаме нужди,а на последната си работа с буса вземах повече.Иначе има много фирми,но хем не могат да си намерят шофьори,защото всички,които стават са навън или тук но в добри фирми,а в същото време не им се инвестира в млади кадри.И тук стигам до извода,че и фирмите не искат да вземат новобранци,а предлагат в повечето случаи малко пари,остарял автопарк и работа колкото ти душа иска(с което идват и масата нарушения за които в повечето случаи си плащаме ние),хем новобранците искат докато им помирише задника нафта да отидат по Европа и да вземат по 2000+ евра и куп привилегии.Е това ако не е патова ситуация 

SOLAR

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 04 Август, 2016, 18:39:30
Абе аз говорих с представител на една чешка фирма,която имат нужда от шофьори и сигурно ще поемам натам до месец.Имало 20 дни обучение с ментор така да го кажа и после сам.Карало се хенгери основно и по едни и същи релации.За пари не искам да говоря,а и почти съм сигурен че ще има сопа,но нямам право да избирам.Ще почна да избирам когато звездите ми тук във форума станат поне 3 ;D .А и само да кажа,че съм от Варна

В търсачката на форума фирмата може да излезе. Не излезе ли пусни питане за фирмата и може да научиш нещо за нея.
А звездите във форума нямат значение, присъждат се на лаладжии и чешиезици.

Цитат на: Бриги Магнито - Четвъртък, 04 Август, 2016, 18:45:21
Язе дорде отпцуем сумасия си народ да опрайм рейтинго,зор видех.

Ето ти + да си оправиш рейтинга.

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

SOLAR