• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мойте лични пожелания към Цигулката

Започната от Бриги Магнито, Понеделник, 13 Юни, 2016, 09:28:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Г-н Цигулка,пожелавам,Ви успех във вашето бъдещо професионално развитие.
Бъдете,така любезен да снимате всеки дръгел попаднал в управлението на вашите  ръце и постнете тези снимки тук с цел моята натурка да знае от кой да се пази  .
Честно казано ,живей ми се още.
От името на всички потенциални жертви ,Ви благодаря предварително.

Бриги Магнито

cigulkata

Ей нещастник казах ти да не ми спрягаш името.
ау ау ау....ок

cigulkata

Бриги Магнито

Цитат на: cigulkata - Понеделник, 13 Юни, 2016, 10:13:12
Ей нещастник казах ти да не ми спрягаш името.
ау ау ау....ок
Без коментар

micyri

Аз желая всичко добро на cigulkata и съм обеден ,че ще намери един по-добър живот и работа.
Човечеца с магнита,тебе те видяхме ! Изпята песен си ,сега ще слушаш кво ти пее радиото.
Админе тая тема няма ли да я заключваш или чакаш още поздравителни телеграми?

Бриги Магнито

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:10:19
Аз желая всичко добро на cigulkata и съм обеден ,че ще намери един по-добър живот и работа.
Човечеца с магнита,тебе те видяхме ! Изпята песен си ,сега ще слушаш кво ти пее радиото.
Админе тая тема няма ли да я заключваш или чакаш още поздравителни телеграми?
Баце темата е моя от къв зор да ми я заключва Админа?
Май и на теб прашецо ти е малко май

micyri

Цитат на: Бриги Магнито - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:14:43
Баце темата е моя от къв зор да ми я заключва Админа?
Май и на теб прашецо ти е малко май
Чевече ,ти нямаш нищо,не заслужаваш!
Всъщност ,........един магнит имаш :)

Бриги Магнито

Цитат на: micyri - Понеделник, 13 Юни, 2016, 17:26:51
Чевече ,ти нямаш нищо,не заслужаваш
Я го преведи,че май прашецо ти иде горница
Дръпни една да се успокойш ако трябва

rider777

Абе Ники ,,,, как успя да се сдобиеш с такъв готин прякор ,,,, ако си гледал Екс Мен там един от най-яките можещи се казваше Магнито ,,,,,,,,,,,,, чест е да носиш такова име, въпреки, че мнозина не биха и го осъзнали даже,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 13 Юни, 2016, 20:24:18
Абе Ники ,,,, как успя да се сдобиеш с такъв готин прякор ,,,, ако си гледал Екс Мен там един от най-яките можещи се казваше Магнито ,,,,,,,,,,,,, чест е да носиш такова име, въпреки, че мнозина не биха и го осъзнали даже,,,,,,,,,,,,,,,,
Тича ми мноо.
Мани името отправил съм ти предизвикателство за Бренеро

rider777

Са съм аресал един TGX 680 ама продавачо нече да дойде на мойо,,,, държи цената и тва е ,,,,, ако го сборим идвам на Бренеро.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Boroman21

Тва върви мнооооо  , жалко че тоя дето го карах беше скопен на 87 но пък с 8т товар "това" не свали никъде  скорост.
Ако го спазариш поне го "пипни" да го отвържеш хептем тоя демон ;)

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21