• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся Бг, Гърция, Румъния

Започната от keanu, Четвъртък, 07 Юли, 2016, 13:00:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

keanu

Търся си работа вътрешно Бг, може и Гърция, Румъния. Всички необходими документи, плюс АДР основен. Опит минимален-един курс Бг и един до Германия на прицеп.
На 36 год. съм от Елин Пелин. 0897980518

keanu

imter

Колега какво стана с Дискордия,не стана ли работата?

imter

keanu

Цитат на: imter - Четвъртък, 07 Юли, 2016, 20:40:57
Колега какво стана с Дискордия,не стана ли работата?
В момента сме в Германия. Тръгнахме на прав курс, а сега почнаха да ни въртят вътрешно Германия, щото няма товар за Турция. Тръгнал съм с пари и ядене за седмица, както ме убеждаваха и ако не е колегата, най-вероятно ще умра от глад. И това за 15 е на ден като новобранец. Отделно циганията е пълна, от това, което видях, а и колегата беше честен да ми признае какво ме очаква. Затова сега искам малко по-често да съм си до семейството, поне докато посвикна. Щото сега даже не знам и кога ше си дойда

Бриги Магнито

800-850лв.щат плюс 15лв.или 20 евро командировка устройват ли те?
В Гърция се нарушава,но всички глоби от тях и наще джедаи си ги цака баровеца.
Каси не се бягат.
Дръгелите са стари
Парата е макс с ден-два закъснение два пъти месечно(аванс-заплата)
Под нарушава не разбирай магнит,в тази фирма не знаят ,каквое и за какво служи.
Принципно не взимат новобранци,тъй че....
Ако те устройва свиркай.
Карат предимно Бг,Гърция е два-три пъти месечно

Димитър Гебшеменов

Цитат на: keanu - Петък, 08 Юли, 2016, 08:55:57
В момента сме в Германия. Тръгнахме на прав курс, а сега почнаха да ни въртят вътрешно Германия, щото няма товар за Турция. Тръгнал съм с пари и ядене за седмица, както ме убеждаваха и ако не е колегата, най-вероятно ще умра от глад. И това за 15 е на ден като новобранец. Отделно циганията е пълна, от това, което видях, а и колегата беше честен да ми признае какво ме очаква. Затова сега искам малко по-често да съм си до семейството, поне докато посвикна. Щото сега даже не знам и кога ше си дойда
и после се чудят защо нямат шофери.....продължават да мислят по варианта "да вържем тоя курс...".....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

keanu

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Петък, 08 Юли, 2016, 10:02:07
и после се чудят защо нямат шофери.....продължават да мислят по варианта "да вържем тоя курс...".....

Абсолотно. Пълни цигани. От вчера чакаме и товар и още няма даже и за вътрешно

keanu

Цитат на: Бриги Магнито - Петък, 08 Юли, 2016, 09:19:20
800-850лв.щат плюс 15лв.или 20 евро командировка устройват ли те?
В Гърция се нарушава,но всички глоби от тях и наще джедаи си ги цака баровеца.
Каси не се бягат.
Дръгелите са стари
Парата е макс с ден-два закъснение два пъти месечно(аванс-заплата)
Под нарушава не разбирай магнит,в тази фирма не знаят ,каквое и за какво служи.
Принципно не взимат новобранци,тъй че....
Ако те устройва свиркай.
Карат предимно Бг,Гърция е два-три пъти месечно
На тоя етап ме устройва напълно. Щом не взимат новобранци, а можеш да бутнеш еднор рамо, ще черпя много ;D Ако искаш пусни един тел на л.с., да се разберем и евентуално ако си дойда другата седмица, да мислим нещо ::)

m_a_rtins

Бриги странно ми се струва ако те хванат примерно с спукани спирачни дискове или диск и те  глобят примерно в Гърция 1000 евро ,,, другата седмица за износени (а) гуми пак 500 евро  .. глобата се пише на шофъора .  Работодателя ти ще си намери 1500 европричини да те уволни отколкото да плати . Единствено хладилниците минават метър защото някой трябва да изнася земеделската им продукция .,,,, пример -    хладилни ремарката с пресечена лента отзад с надпис  PAPOUTSAKIS ,,,,

цецодебел

Цитат на: m_a_rtins - Петък, 08 Юли, 2016, 11:26:01
  Бриги странно ми се струва ако те хванат примерно с спукани спирачни дискове или диск и те  глобят примерно в Гърция 1000 евро ,,, другата седмица за износени (а) гуми пак 500 евро  .. глобата се пише на шофъора .  Работодателя ти ще си намери 1500 европричини да те уволни отколкото да плати . Единствено хладилниците минават метър защото някой трябва да изнася земеделската им продукция .,,,, пример -    хладилни ремарката с пресечена лента отзад с надпис  PAPOUTSAKIS ,,,,
Еми мой съвет момци:
На такива големи суми / а и не вярвам някой да носи в наличност/  чакаш работодателя да плати по банков път ...Тогава и да те уволни  ;)поне няма да ти виси с пари!   
Ако ти си решил да се правиш на кръводарител ,сори ама си е твой проблема :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

m_a_rtins

Напоследък във КАТ Благоевград пред гишето за подновяване и смяна на документи наблюдавам следните истерий ,,, при опит на смяна да документи от шофъори на камиони резулатата е    - имате неплатени задължения ( глоби ) ,, - платете на другото гише и пак заповядайте ,,,, ред сълзи ред други трагедий ,,, сигурно това са собствениците на камионите ??????? надали    п.с   почти съм сигурен че 80 процента от глобите  са свързани с подръжката на  композицийте , но плащат други т.е ние .

Бриги Магнито

Като се върнеш свирни в тази тема.
Аз започвам със сценария за баровеца.
Лесен ще е,ще го научиш бързо.
Цитат на: m_a_rtins - Петък, 08 Юли, 2016, 11:26:01
Тц,нема такъв сценарии да те уволни,а и нема сценарии къ да не плати.
Естественно не гарантирам ако сгазиш Ципрас дали,че те оправи,но гаранция ще опита

keanu

Цитат на: Бриги Магнито - Петък, 08 Юли, 2016, 20:51:28
Като се върнеш свирни в тази тема.
Ок, дано е до края на другата седмица :-\

keanu