• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа - шофьор на пътнически бус, товарен бус до 3,5 т.

Започната от callpchelp, Петък, 07 Октомври, 2016, 20:51:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

callpchelp

Търся работа като шофьор на пътнически бус или товарен до 3,5 т.  Ще се радвам и на международни пътувания. Мога да работя в Бургас или Пловдив. Шофирал съм във фирма към община Несебър ( пропътувани около 100 000 км. Шофирал съм в Бургас и област, Варна и област, Пловдив). Превозвал съм, дървесина, строителни материали, мебели, строителни машини, метални конструкции ( спирки и други ), метални материали, стъкла. Превоз на работници. Опит 6 години ( целогодишно ). Работил съм и на други места, но без да спирам работата си към формата. Чиста книжка, не съм имал инциденти. Отговорен, лоялен, пазя чиста и поддържана поверената машина. Мога да работя и с GPS, като имам и личен такъв. Спазвам законите по пътищата и не шофирам като каруцар мъчейки автомобила!

callpchelp

briko

Инвестирай в категория С като начало, към момента търси работа в специализираните сайтове за тази цел. В Пловдив се търсят хора с подобен опит, предполагам че и в твоя район е така. Научи се как се съставя CV и мотивационно писмо в европейски формат и ще "кандисаш".  Успех!

briko