• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новобранец търси работа

Започната от mundzi, Вторник, 18 Октомври, 2016, 11:42:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mundzi

Здравейте,искам да се науча да карам,нямам опит,ако на някой му се занимава с мене ще се радвам да помогне.От Стара Загора съм,на 40г.За връзка на лично или тел:0896695451 Благодаря предварително.

mundzi

pirovski

Здравейте.Аз,не разбирам какво ви е нужно.Искате документи или искате да работите,двама шофьори.Чудя се,не че мога да съдействам,но малко ми е странно(имате ли документи,няма работодател,които да ви откаже,такива като вас много ги търсят).

pirovski

mundzi

Имам C+E,валидни:психо,дигитална карта,професионална компетентност и ADR основен и цистерни.Говоря английски и руски.Проблемът ми е,че се пробвах в една немска фирма и се оказа,че на рампа ми е проблем да паркирам.Визирам примерно DACHSER Intelligent Logistics където е лудница.

pirovski

Здравейте.Дори всички шофьори да застанем до вас,няма да можете да паркирате, правителиго погрешно(можеби,някой от другите колеги ,може да ви кажат нещо по различно).

цецодебел

Цитат на: mundzi - Вторник, 18 Октомври, 2016, 13:56:49
Имам C+E,валидни:психо,дигитална карта,професионална компетентност и ADR основен и цистерни.Говоря английски и руски.Проблемът ми е,че се пробвах в една немска фирма и се оказа,че на рампа ми е проблем да паркирам.Визирам примерно DACHSER Intelligent Logistics където е лудница.
Значи си клиент на Пифека ,той е майстора по маневрите :)
А сега сериозно ! Не е ли по лесно да вземеш да потренираш колега ? Не си мисли че ако тръгнеш с някой , той ще ти паркира камиона......И сигурен ли си че само това неможеш ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

mundzi

Нали точно това съм писал,да се науча да карам.Няма как да стане от курса да вземеш книжка и да си готов.По принцип само рампите са ми проблем.Къде да ида да потренирам с прицеп колега ;D

briko

Приготвяш 150 -200 кинта и посещаваш примерно школата на пимк Пловдив. Записваш си часове за каране и инструктора ще те научи. Другото е тръгваш и като ти се изпоти гъза/ кат мен/ два - три пъти си готов ;D  Послушай Цецо, освен паркирането има много още важни и Жизненоважни неща за научаване от практиката. То май, ако си истински вече трябва да си намерил работа :)

mundzi

Ок,явно това е начина.При положение,че на камион имам 5 дена стаж явно от там трябва да се започне преди да си търся работа.

briko

И без опит ще те вземат. Има фирми, които карат на двойка за тях няма да си проблем, мерак и коректност към колегата в кабината и ще стане.

цецодебел

Може да потренираш и на симулатор. Некой тук разправят че и така ставало....Поне няма да навреди.

mundzi

Ако карам 2ка как ще се науча да маневрирам назад?Така все ще разчитам на колегата до мен.

mundzi

Цитат на: цецодебел - Вторник, 18 Октомври, 2016, 17:36:46
Може да потренираш и на симулатор. Некой тук разправят че и така ставало....Поне няма да навреди.

;D

djingov

Щом имаш желание ще се научиш.На двойка ще ти показва колегата и ще свикнеш.После като останеш сам ще се донаучиш.Не всичко е каране назад има много още.

цецодебел

Цитат на: mundzi - Вторник, 18 Октомври, 2016, 17:40:30
;D
Защо се смееш колега ? Хората по 100 000 км на симулатор врътнаха ...поне няма опасност да утепаш някой ! А и ламарини няма да изчукваш

mundzi

"Колеги" аз ли грешно се изразявам,или Вие трудно ме разбирате?Търся фирма за която да работя която ще се ангажира да ме дообучи в замяна на коректност от моя страна и дългосрочна ангажираност.Заради вашите постове във форума реших да се пробвам в чужда фирма,но разбрах,че не съм дорасъл за такава.Накрая какво излиза,че човек без опит трябва да започне в Юроспийд,Пимк или Дискордия?Другия вариант е да търпи подигравки и да върти километри на симулатор  ???

mundzi