• Welcome to Форум на българските шофьори.

Новобранец търси работа

Започната от mundzi, Вторник, 18 Октомври, 2016, 11:42:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

:oУааау, кой те бъзика колега? Всички варианти изброени тук са само в твой плюс, включвам и симулатора! Ако си толкова докачлив, как ще живееш на два квадрата с човек, който трябва да слушаш постоянно? Мислиш ли, че няма да се бъзикат с теб, но наистина? Ако реагираш така идва буса и обратно в Бг. Има и чужди фирми с много Бг. служители и можеш да започнеш там, просто търси в сайтовете за работа.
Успех!
п. с.  Райдера ми липсва в темата,  та да внимава, че новобранците кат мен са много тънкообидни ;D
Като видях, че си написал колеги в кавички и че си на 40г. знаеш два езика и се държиш като ощипана мома имам чуството, че ни провокираш!

briko

admin

Цитат на: mundzi - Вторник, 18 Октомври, 2016, 18:54:40
"Колеги" аз ли грешно се изразявам,или Вие трудно ме разбирате?Търся фирма за която да работя която ще се ангажира да ме дообучи в замяна на коректност от моя страна и дългосрочна ангажираност.Заради вашите постове във форума реших да се пробвам в чужда фирма,но разбрах,че не съм дорасъл за такава.Накрая какво излиза,че човек без опит трябва да започне в Юроспийд,Пимк или Дискордия?Другия вариант е да търпи подигравки и да върти километри на симулатор  ???

Ще ти дам един съвет. Намери някой познат и пътувай с него известно време като втори шофьор без ангажимент за каране на всички часове. С други думи помощник на титуляра. Постепенно ще навлезеш в нещата и много работи ще ти станат ясни.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Мислех да не пиша ама видях, че липсвам на Брико та ще дам един безплатен съвет на Мундзи ,,,,,,,,,,,, купуваш си един камион и започваш да се учиш ,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ANIMAL

Колега към момента има такъв глад за шофьори,че ще има доста фирми да те вземат,но просто едва ли ще ти отпуснат повече от две седмици обучителен период.И бих те посъветвал и още нещо-никога не се вричай на вярност на никоя фирма,освен ако не ти се отплащат с достатъчно парична благодарност.Според мен както те съветват и колегите по-горе ако можеш да намериш някой и ако трябва един месец карай с него без пари само за стаж и после се мятай някъде.И най-важното и то важи за всички професии-попивай възможно най-много за възможно най-кратко време за да може като останеш сам да ти е една идея по-лесно.Всички са почнали от нула.Успех
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Бриги Магнито

А бе Мъндзи,я нещо не разбрах.
Начи сбра дупе ойде да ръбиш у Дачсер,ма удари греда с рампите.
А да те питам,шо се па стресира от пусти рампи?
Верно тия Дачсер от дъжд на ветър се гъзат по рампе,ма болшинството целат БДФ-о предимно,моеше а стиснеш зъбаци и да поизкрииш некое и друго ремарке и шеше си победител.
Твойта малко е стигнах у Рим,ма Папата на риба.
Иначе евала самокритичен си  глеам ,за което ти бачкам евала.
Ма фани се у ръце ,че ше ни се смеят.

цецодебел

Цитат на: mundzi - Вторник, 18 Октомври, 2016, 18:54:40
.Накрая какво излиза,че човек без опит трябва да започне в Юроспийд,Пимк или Дискордия?
Не съм много в час с практиките на фирмите в БГ.
Колегите които са по запознати да кажат , имат ли гореспоменатите обучение на кормуване и полигон ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

kosta747@abv.bg

Аз започнах с ремаркета за кола.За мой късмет имаше 3 вида (по големина)Един цял следобед се потих, и взе да става.Един месец тренирах и вече бях сигурен че мога.Отидохна интервю в София.Една Испанска фирма търсеше шофьори.Първата част беше запознаване с работата на самата фирма.Как работи къде кара и т.н.
Аз въпроси не съм задавал.Треперих дали ще го паркирам.На дясно огледало.Имаше и там потребители герои. Без тях не може.Колкото по голям стаж имат толкова по не стават за нищо.Ама това е друга тема.Не ми се занимава.Та тия професионални шофьори успяха да ядосат испанеца.Сега  след 2 години разбирам че донякъде са били прави.Айде признавам прави са.Говореха за условия,национали, перални ,и такива битовизми който са важни.Няма спор.
И те не отидоха даже и да паркират.Излизаха си и правиха малки скандали.Интервюто се организира от бюрото по труда София. ТАКА..паркирането: Напред ,назад ,напред назад живата пот паркирах някакси.По моя скромна оценка 2 на релси.От голямата група като си тръгнаха потребителите,искам да кажа профитата,останахме само Ние.Новобранците.
Това ми беше шанса.Каза Ок и заминах.Голяма фирма,много шофьори стига да не си алкохолик,да не крадеш ,да не се отказваш .Молил съм се на някой по гадни рампи на колеги да паркират вместо мен.Пукал съм по 2 гуми на един път.И сам съм ги сменявал.Учили са ме колеги по паркингите.Защо толкова време пиша с два пръста от таблета ми.
Спасението на  давещите е в ръцете на самите давещи.Първо : Задължително голяма фирма.Второ: по възможност да не е Българска.Няма да ти помагат потребителите,ще си правят сеир с теб.Ако няма друга ще търпиш.    много по важно е как работиш с навигацията.На рампа може да се паркираш и час.Шофьор е този който намира адреса и товари и разтоварва.Другото е рутина.Никой не ти трябва.Говориш английски.Избягвай българите.Ако искаш ще се научиш.

матадора

Днес в митница Казанлък видях огромен транспарант " Търсим шофьори". Наблизо ти е, иди, питай. Не се поинтересувах коя е фирмата, щото не ме касае.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

Бриги Магнито

Баце оно е пълно с трансперанти,билбордове и прочее рекламни способи.

m_a_rtins

До     kosta747@abv.bg     +   ти  давам защото много умно  си постъпил във дадената ситуация и с уважение си го написал . Браво от мен . Живота е интересен защото ден с ден не е еднакъв , не сме лоши българите просто зависи от гледната точка .

pirovski

Здравейте.Колега,намери ли обучаващ екип?Аз,срещам все повече фирми търсещи,хора говорещи,чужд език.Най вероятно очевадното несправяне,на свършването,на професионалната работа,на спедицията се иска шофьора да довърши работата.Ще можеш,да се справиш.

mundzi

Да,намерих.Колега много трудно разбирам словореда ти.

цецодебел

Цитат на: mundzi - Четвъртък, 20 Октомври, 2016, 14:54:19
Да,намерих.Колега много трудно разбирам словореда ти.
То никой от тук пишещите не го разбира  :D Даже го питах български говори ли, ама явно и той не ни разбира ;D
Не го питай и ти , защото ще ти каже да" освободиш позиция и подредиш пари" каквото и да означава това ??? ;D ;D

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

pirovski

Ей,човекоподобно!Никой не ви е дал правото да ме коментирате!Още по малко да настройвате,някой по мойте коментари!Имате ли нещо да говорите с мен,направетего,не разрешавам сарказъм!

rider777

Пировски, кАжи честно дали си ходил на Училище или тате е дал един чувал пари за да те пуснат да минеш от втори в трети клас и явно до там е било с обучението,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777