• Welcome to Форум на българските шофьори.

Интернет на далавера ,,,,,

Започната от rider777, Неделя, 06 Ноември, 2016, 13:02:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Това май е първата тема, която пускам ама може и да греша,,,,, майната му,,,, питането ми е такова,,,, един пич има качена на Правеца му някаква програма, която работи на АЛДИТАЛК стик с карта на английската 3 и вече няколко месеца я ползва без да вкарва пари в нея а нета си тече,,,, някакъв български шофер на Острова му я е качил срещу 20 паунда и вече повече от 2 месеца се опитваме да разберем къде е скрита програмата ,,,,, слагаме моя стик с карта на 3 в неговия лаптоп и има нет,, слагаме неговия стик на моя и на още няколко лаптопа и нет няма ,,,, копирал съм на една флашка от неговия лаптоп цялата му Програмс х 86 като копирах разликите в инсталационните файлове на стика ама нета го няма и няма ,,,,,,  та питането ми е дали някой е наясно с тази програма и дали може през Тийм Вюъра да ми я подкара пък веднага получава от мен едни 100 кинта ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,