• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камион под наем

Започната от scaniavolvo, Понеделник, 07 Ноември, 2016, 14:54:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scaniavolvo

Колеги знаете ли от къде може да се вземе влекач под наем ? Имена на фирми, ако знаете, телефони ,координати някакви....

scaniavolvo

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

scaniavolvo

rider777

Мислех да не ти оговарям, като видях наивния ти отговор ама наясно ли си какво точно искаш да правиш ???    Лиценз имаш ли ???  И къде точно мислиш да караш ???

03.11.16 13:31

Продавам / давам под наем влекач

Михаела Петрова@''Идея 7'' ЕООД
03.11.16 13:00
Продавам или евентуално давам под наем мега влекач, рено магнум 500 DXI 2009 година, около 870 000 км пробег с платени застраховки, данък, в добро състояние през последната година е каран само в България, при непостоянна заетост, като не е каран от нает шофьор, а от баща ми - обгрижван камион е. При сериозен купувач може и изплащане на вноски.
Име: Михаела Пламенова Петрова
Моб.тел.: 0988804371 / 0894281060
e-mail: michaela.p.petrova@gmail.com

Hasan Alimehmed

Ташев транс, може и под негов лиценз да караш, и няма да е Рено, а Скания.

scaniavolvo

Благодаря за отговорите.Ако някой се сети за още някоя да драскал.

scaniavolvo