• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа без стаж

Започната от Nikollaicho, Събота, 25 Февруари, 2017, 18:37:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

imter

Поздрави за последния пост бате Иво ;),а колегата може да се замисли за офертата.Поне ако не остане доволен ще натрупа опит и ще види и другата страна на професията!!!

imter

emka87

Цитат на: Solomon777Group - Понеделник, 27 Февруари, 2017, 16:26:07Здравей Колега,Мой колега имащ българска транспортна фирма оперираща в Испания предлага обучение ще ви предложи 2000Е чисти пари на месец.Като докато се учите ви предлага 1000Е чисти пари на месец,Договор и осигуровки върху 465лв
Не сте на км това е гарантирано твърдо заплащане,Няма ме практики както в повечето големи фирми записни заповеди неизпълними норми за гориво,Подводни камани нямаме,Не цедим ничий души работи се по регламент 561 тоест по правилата,С две думи Работите коректно и ние ви връщаме същото с договорените суми.Аз също предлагам обучение (Но на мен ще ми трябва човек след 3 месеца писах ви на лично още вчера)и двамата сме коректни хора в всяко едно отношение като в замяна търсим същото,Не бихме взели всякакъв човек обичаме да познаваме хората на който си доверяваме бизнеса.Тоест камионите ни могат и на паркинг да стоят колкото е необходимо докато не стиснем ръце за работа с хора истински професионалисти
Професионалист не е човек с опит.Професионалист е човек който умее,желае и се старае да работи качествено.Ако сте отговорен и дисциплиниран човек Не се колебайте да се обадите,Ето ме 0876717227,0876717228 Йордан Йорданов .Ако не виждате себе си в тези редове подминете написаното.Няма смисъл да се мъчим ние искаме да работим.Харесвам упоритостта ви само не се отказвайте защото Успява Всеки който преследва предварително зададена цел,Успех
Нещо не съм съгласен с тва за професионалиста колега. Щом опита няма значение за професионалиста, вземи някой без опит и да въри да товари на Ирун примерно от Транснатур за Англия или Германия 22 тона , да въри да го вкара на рампата между два камиона , да хвърли колини и да бега. Вечерта да ти спре на некой айре във Франция сабалян да се чуди що около него мирише на нафта и е имало контрол на багаж..... Ай моля ви са с тва професионалист и без опит стига човекът да читав.  И да е читав човека ако не може да кара и да се управя и забави некой разтоварване на фикс , пак ли ще си на същото мнение колега?

emka87

rider777

Имтер,,,,,,,,,,,, казвам се Ивайло Стефанов а не Йордан Йорданов,,,,,, а и нямам време за такива постове.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Знам как се казваш,но поста много ми заприлича на твоите,може и да съм се объркал ;)!!!Стефан Стафанов какъв ти е,че и той пуска обяви от името на тази фирма?

rider777

Стефан ми е син, но виж, че фирмите са различни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

hgv_driver

Цитат на: emka87 - Понеделник, 27 Февруари, 2017, 19:12:58
Вечерта да ти спре на некой айре във Франция сабалян да се чуди що около него мирише на нафта и е имало контрол на багаж..... Ай моля ви са с тва професионалист и без опит стига човекът да читав.  

Да разбирам ли, че големите разбирачи не спират на айретата, а се скатават някъде другаде?

emka87

Кат си искаш така го разбирай!

emka87

Никалайчо какво стана бре баце? Намери ли нещо ако не си пиши на лично.

emka87

Цитат на: rider777 - Неделя, 26 Февруари, 2017, 20:23:26
В Ким е яко,,,,, една нощ се гушкаш с пиян поляк,,, на другата с румънец,,,, абе веселба си е.
Така е напълно прав си rider за Ким :)

rider777

Абе не било така разправя Рошко в другия форум ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

emka87

Не знам rider мно се оплакваха, че има нашествие от дървеници и кви ли други нашественици в кабините...и то в доста кабини... Фирмата е чужбинска и взема без опит значе е" добра".Циганията през ден в друг камион... Тва не ми го казал някой случаен а приятел, който отиде само заради стажа и опита . За хора, които искат да се научат е добра , за други ....

Юли

Николайчо,ако все още търсиш работа,на мен ми предлагат възможност мой личен приятел със стаж 34 години в София,но аз все още нямам Е,ако търсиш звънни ми 0876487178

Юли