• Welcome to Форум на българските шофьори.

2 бордови и 2 самосвала

Започната от Rammbon, Понеделник, 27 Март, 2017, 16:25:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

briko

;D  "Наех 4-а познати да карат, когато почиват и аз ги замествам" Така ми прозвуча и за това писах.

Успех и от мен :)

briko

micyri

Цитат на: down_shiftеr - Вторник, 28 Март, 2017, 22:40:53
Аха , от 3 г. си в бяла държава , и вече стана големия калайджия... ;D

В Бг. също е пълно с *бели фирми* човече - предлага се определен договор - за определено време и съответната заплата , ама дали тази формула устройва работника е съвсем друг въпрос.
Би ли ми обяснил,какво искаш да кажеш с "големия калайджия"?
Пък после,аз ще ти обясня,моето виждане....човече. :)

micyri

down_shiftеr

Цитат на: micyri - Сряда, 29 Март, 2017, 12:01:26
Би ли ми обяснил,какво искаш да кажеш с "големия калайджия"?
Пък после,аз ще ти обясня,моето виждане....човече. :)
Че възприемаш като единствено валидни за всички упражняващи професията трудово правните отношения по които работиш ти. И не се докачай толкоз лесно , нямам цел да се заяждам излишно.

micyri

Мисля си ,че е нормално да се учим от развитите бели държави,а не да си въртим "далаверката" забили глава в пясъка.
Не упреквам колегата  Rammbon,чудя се на схемите на шофьорите.

American

Българи и други екс-соц произход фирми и чорбаджий имат навик да подлъжнуват с цифрите на навлата. Прават се PDF корекций  ;D
Други въобще не дават да погледнеш такъв документ, крият го като евангелието от дявола.
smoking gun

American

Рамбоне, да те питам и нещо друго.

1 Всеки товар отделно ли инвойсираш клиента ?
2 На нов непознат клиент колко кредит даваш макс ? Или търсиш да предплати ?
smoking gun

Felge

Цитат на: Rammbon - Сряда, 29 Март, 2017, 09:11:53

А за заплащането, предложих първо да са на заплата и след време да се увеличи тази заплата. Но шофьорите ми предпочетоха да са на малка основна и част от навлото, защото има месеци / зърнена кампания / със много оборот и явно са преценили, че ще си докарват по 1-2 заплати.
Без претоварване как ще стане докарването?

Dojogan

Цитат на: American - Четвъртък, 30 Март, 2017, 02:30:39
Българи и други екс-соц произход фирми и чорбаджий имат навик да подлъжнуват с цифрите на навлата. Прават се PDF корекций  ;D
Други въобще не дават да погледнеш такъв документ, крият го като евангелието от дявола.

Отишъл в емирството и веднага взе да дава акъл... абе кво те бърка тебе как се формира заплащането на хората след като са се съгласили и дори инициирали? Живей си там с талибаните и не се бъркай в нещата на държавата, след като си абдикирал от нея!

ivopifeca

Колкото поискали,толко им дал.Честито и от мене.Пожелавам много работа,и здрави камиони...и доволни шофьори ;)

micyri

Цитат на: Dojogan - Петък, 31 Март, 2017, 20:12:50

Отишъл в емирството и веднага взе да дава акъл... абе кво те бърка тебе как се формира заплащането на хората след като са се съгласили и дори инициирали? Живей си там с талибаните и не се бъркай в нещата на държавата, след като си абдикирал от нея!

Коментара ти сега ли го измисли? Колега 2017г. сме.....

American

Цитат на: Dojogan - Петък, 31 Март, 2017, 20:12:50

Виждам че бай-тошо не е мъртъв, и разбирам откъде БСП-то вадят този електорат.
Та кажи сега, искаш да заградиш интернета с бодлива тел ?
;D
smoking gun

imter

какво общо има бай Тошо с темата и бодливата тел с интернета?

micyri

Така е колега.Аз виждам много общо ,но до като се разсъждава така и така се изразява мнение(което не е по темата,а срещу някой),ще има само дразги по форумите.Много колеги не пишат,защото не очакват нищо друго ,а само заяждане от "големите шофьори".
Както виждаш и тука напоследък е умряла работа.

Dojogan

Цитат на: micyri - Събота, 01 Април, 2017, 17:22:14
Така е колега.Аз виждам много общо ,но до като се разсъждава така и така се изразява мнение(което не е по темата,а срещу някой),ще има само дразги по форумите.Много колеги не пишат,защото не очакват нищо друго ,а само заяждане от "големите шофьори".
Както виждаш и тука напоследък е умряла работа.

Аз съм един от тея, които спряха да пишат. Случайно прегледах темите и се издразних, че пак се намира някой да дриска върху нещо, което се гради. Айде със здраве, че вече съжалявам че се захванах...

imter

Аз лично се радвам на колегата,че се опитва да направи нещо в тази малоумна държава и пак му пожелавам успех.А на американеца искам да му пожелая и тук да направи бизнес,и пак да се похвали,че е успял!!!

imter