• Welcome to Форум на българските шофьори.

Mеждународен шофьор за работа вътрешно в Европa

Започната от fedar, Четвъртък, 04 Май, 2017, 14:54:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fedar

Фирма "Евронис" ООД търси да назначи на постоянен трудов договор международен шофьор за работа вътрешно в Европa.
Изисквания:
- минимален стаж като международен шофьор - 6 месеца работа в Европа;
- свидетелство за управление на МПС категория С+Е;
- курс за завършена професионална компетентност;
- дигитална карта;
- свидетелство за психологическа годност;
Предлагаме:
- постоянен трудов договор;
- заплащане 1800 - 2000 евро /нето/;
- работно време в съответствие с Регламент 561/2006 г;
- четириседмичен отпуск на всеки 3 месеца работа
- транспорт за сметка на фирмата;
- служебен телефон;
- годишни бонуси;
- работа с влекачи Euro 5

В случай, че имате интерес, моля изпратете автобиография с посочен телефон за връзка  на e-mail: euronis@abv.bg
За допълнителна информация и въпроси, може да се свържете с нас на телефони: 0888250120 – Балъков; 0888820113 - Николов

fedar

micyri

Колеги,младите момчета който нямат опит за тях помислихте ли?
Аз не смятам ,че шофьор с 6 месеца стаж в Европа е с нещо по-добър от "новобранец"
Надявам се да съм бил разбран ;)

micyri

briko

:D Съществува и още една категория "стари момчета" без опит и за тях може да се помисли.

fedar

Нямам нищо против момчетата без опит и бих наел такъв за обучение. Стига да има добър учител.

Rammbon

Колко шофьора търсите и колко камиона имате?
И в кой страни се кара? Ремонта на камионите къде се извършва? Асистенция използва ли се?

fedar

Търся един шофьор за един камион. Камиона е в гаранция и ремонта ще бъде в оторизиран сервиз. Релацията е Германия-Дания.

Rammbon

Аз не си търся работа за мен, а ми е интересно как започва да се развива една нова фирма.

rider777

Ако не переш нечии пари развитието е трудно ,,,,,,,,,,,,,, може и да се удавиш както стана с доста хора,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Тъй като темата отива в друга посока,лошо ли е да се работи в фирма която "пере пари"?
Много колеги са минали през такива фирми.

rider777

За шоферите не е лошо докато е в режим "Пране",,,,,, когато мине в режим "Центрофуга" се отварят очите на много хора,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

А като се мине в режим сушилня?Тогава требе работника да дава заплата на шефа,така ли?

Bobinik

Да така, но въпреки, че си изсъхнал добре в сушилнята
пак те опъват на простора.
"Защото както се видя добре през последните години, на огромното мнозинство от обикновените българи им е по-добре да се правят на ни чули, ни видяли, защото така снемат от себе си моралната отговорност за собственото си настояще. И още повече – за собственото си бъдеще" - Алеко Константинов

Bobinik

"Защото както се видя добре през последните години, на огромното мнозинство от обикновените българи им е по-добре да се правят на ни чули, ни видяли, защото така снемат от себе си моралната отговорност за собственото си настояще. И още повече – за собственото си бъдеще" - Алеко Константинов