• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги, търся работа в Пловдив

Започната от Bforest12, Вторник, 23 Май, 2017, 18:43:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bforest12

Здравейте,  колеги!
Бях в Англия няколко години,  а сега карам за една пловдивска фирма вътрешно от 8-9 месеца, но ми се роди щерка и е вече на два месеца..  Та това ме накара да започна да де оглеждам за работа в Пловдив и околията...
Търся нещо да докарвам за хляба и чат пат луканка..  В Лондон работех за бидвест много тежка физическа работа - палета с количката по калдъръми и по етажите кашон по кашон..  Е за хубави пари разбира се..
Тук търся пак доставки на каквото и да е, но да се прибирам удома, когато приключа или За ден два командировка.  Някой да има предположения къде да питам? Разбрах, че НиН доставят на лидл,  а съм виждал виа логистик с ремаркета на кауфланд.  Какво мислите? Ще съм благодарен ако споделите мнение или опит,  а и предложения също!
Поздрави и лек път на всички!
Владо

Bforest12

Bforest12

Колеги, неочаквано слабо,даже нулево,  отзоваване за отговор на моите въпроси.. май няма хора,които работят в пловдивска фирма и карат в България?

Bforest12

imter

Колега чак сега виждам поста ти,ако искаш пробвай във ВП Брандс и ако имаш АДР за цистерни,кара се предимно в България и почти всяка вечер се прибираш вкъщи.Мисля,ч даже в момента имат обява в Джобс.Ако имаш интерес може и на лични да ми пишеш.

briko

Упс и аз сега го виждам, та може да пробваш и в хепитранс, за сега не съм чул лоши думи за тях.

briko