• Welcome to Форум на българските шофьори.

Давам влекач под наем

Започната от Rakim, Сряда, 21 Юни, 2017, 08:35:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rakim

Давам влекач под наем. За повече информация на лично или коментари в темата.

Rakim

micyri

Ами щом може и в коментари,напиши условията си,период и пр.
И те почваме....
Шегичка ;)

micyri

rider777

Търся работник. За повече информация на лично или коментари в темата.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rakim

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 21 Юни, 2017, 14:30:36
Търся работник. За повече информация на лично или коментари в темата.
Иво,работник или шофьор? :)

Dilyan_Zagorchev

Баце,ква е разликата за теб?На заплата ли си?На заплата си.Значи си РАБОТНИК.Ако ще ИТ специалист или космонавт да си

rider777

Абе ако има някой читав шофер веднага го взимам да бачка, ама тук идеята ми беше да покажа как НЕ се пише обява,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Rakim

rider777

Поне напиши марка, модел, година на производство на влекача,,,,,  задължително пишеш парите дето искаш ,,, описание на състоянието на влекача и още няколко незначителни подробностти.

Rakim

Мерси , за съвета. Но няма да се възползвам от компетентното ти мнение. Така съм преценил и така ще си остане. Темата е за сериозни хора. Такива , който само си чешат езиците  няма да им се обръща внимание.

micyri

Цитат на: Rakim - Сряда, 21 Юни, 2017, 08:35:20
Давам влекач под наем. За повече информация на лично или коментари в темата.
Ами аз също те бъзикнах,защото си писал или коментари в темата.
Ето коментираме си,за сега само това,щото друго не се знае!

rider777

Като гледам няма и да се разбере друго,,,,,

Rakim

Влекача е Рено Премиум 2008 година.450 DXI.  Обслужен , без каквито и да е забележки по двигател , ходова част и скоростна кутия.  Автоматик. Печка , хладилник
Наемната цена която търся е 750€ на месец. Първоначалната цена е един наем плюс депозит от наемната цена за 40 дена. Наемателя поема застраховки има каско и гражданска до края на август месец. . Имам лиценз , но ако се налага мога и да го отпиша.  Ако има някакви допълнителни въпроси съм на линия. Също така мога и да осигуря работа към спедиция 0,94€ плащат всичко - пълни празни на 100%. И времето за плащане е според договорката.

micyri

Това вече е друго!
Къде се намира влекача?

Nachinaesht

Цитат на: Rakim - Сряда, 21 Юни, 2017, 22:15:11
Влекача е Рено Премиум 2008 година.450 DXI.  Обслужен , без каквито и да е забележки по двигател , ходова част и скоростна кутия.  Автоматик. Печка , хладилник
Наемната цена която търся е 750€ на месец. Първоначалната цена е един наем плюс депозит от наемната цена за 40 дена. Наемателя поема застраховки има каско и гражданска до края на август месец. . Имам лиценз , но ако се налага мога и да го отпиша.  Ако има някакви допълнителни въпроси съм на линия. Също така мога и да осигуря работа към спедиция 0,94€ плащат всичко - пълни празни на 100%. И времето за плащане е според договорката.

Райдъре, ти ли си?

Nachinaesht