• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международен водач на товарен автомобил

Започната от noemia, Сряда, 19 Юли, 2017, 18:07:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

noemia

Търсим да назначим международен водач на товарен автомобил. Основни релации - Румъния, Гърция, Белгия, Холандия, Германия. Кусовете са комбинирани - прави курсове и вътрешно европейски курсове. Продължителността на престоя се уговаря с всеки водач индивидуално.

Изисквания:
- опит в областта е предимство
- валидно свидетелство за психологическа годност
- свидетелство за съдимост
- свидетелство за управление С+Е
- професионална компетентност
- карта за дигитален тахограф

За повече информация и който има повечко свободно време може да отвори дискусия от 2012г в "Черния списък" за ЕТ СЕТ СТОЙЧО МИХАЛЕВ. Там може да се добие представа за това кои сме и как работим, но прочетете цялата дискусия а не само първоначалното становище.

За контакти:
Мирослав Тодоров 0893614325

noemia

rider777

Пич,,, сега форумните "Профита" ще ти обяснят къв тъпанар си щом не им плащаш по 3-4000€ дето заслужавали срещу качествата, които предлагали,,,,    и да си знаеш, всички са с IQ над 300 тук и с поне 3-4 Висши Образования и ако се подиграваш с тях да им предлагаш по-малко ще те насметат здраво,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 19 Юли, 2017, 19:58:41
Пич,,, сега форумните "Профита" ще ти обяснят къв тъпанар си щом не им плащаш по 3-4000€ дето заслужавали срещу качествата, които предлагали,,,,    и да си знаеш, всички са с IQ над 300 тук и с поне 3-4 Висши Образования и ако се подиграваш с тях да им предлагаш по-малко ще те насметат здраво,,,,,,,,,,
Иво(rider777),не ти се отразява добре престоя ти в БГ!
Коментар за заплащане няма да правя,аз съм на принципа ,като не ми харесва ,чао.Аз знам колко струвам!

imter

Бате Иво,като смени бирата и става страшно ;D ;D ;D ;D,иначе и аз съм на принципа на колегата,като не ми излиза сметката,сменям масата и това е!!!

briko

Цитат на: rider777 - Сряда, 19 Юли, 2017, 19:58:41

Озлобил си се, колега! Никой нищо не е написал по повод обявата, а ти веднага зацапа темата.

rider777

В мен злоба никога не е имало и никога няма да се зароди в мен за разлика от повечето юзери тук дето злобата тече с кофи от тях ,,,,,,,,,,,,,,, аре прохладен и весел следобед,,,,,,,,,,,,,,,,,

Petroff

Може да нямаш злоба,но простотията ти ми стига.

rider777

rider777