• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьори международен транспорт

Започната от old wolf, Сряда, 16 Август, 2017, 10:01:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ANIMAL

Цитат на: micyri - Петък, 25 Август, 2017, 23:07:42
Не го взимай на вътре.... ;)
Аз за една седмица колко минуси отразих,сега да взема да се тровя ли?
Ей на петък вечер е,време за купон...
Не бе колега,просто ме дразнят някои хора на колко велики се правят.Той понякога Райдъра като ги започне е прав
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

micyri

Като каза Райдъра,та къде изчезна тоя човек?
Ей продаде камионите и е на островите отпуска.
Да,Иво казва доста истини ,но по начин който не задоволява повечето потребители ,защото след името му стой думичката работодател!

micyri

rider777

Нищо не съм продал,,,, три стоят на паркинга и само два бачкат ама се чудя кво да правя,,,, харесал съм си Русия като дестинация и сигурно до няколко седмици ще я пробвам ама чакам жена ми да почне работа, че да ме остави на мира, защото ми писна от морета, Велингради, Банско и нам си къде си ,,,,,,,, в очакване съм на сегашния балон да се спука и това ще стане скоро ако лобито, което държи Микрончо прокара законите си, което ще доведе до безработица в цяла Източна Европа и тогава ще паднат и западните заплати, нищо, че повечето шофери си мислят, че всичко това се прави за тяхното благополучие ,,,,,, лицемерието скоро ще покаже истинското си лице ама ще коментираме тогава, защото сега каквото и да кажа пак ще започнат да ми обясняват кво тъпо копеле съм и не ги разбирам нещата,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Събота, 26 Август, 2017, 08:09:15
Нищо не съм продал,,,, три стоят на паркинга и само два бачкат ама се чудя кво да правя,,,, харесал съм си Русия като дестинация и сигурно до няколко седмици ще я пробвам ама чакам жена ми да почне работа, че да ме остави на мира, защото ми писна от морета, Велингради, Банско и нам си къде си ,,,,,,,, в очакване съм на сегашния балон да се спука и това ще стане скоро ако лобито, което държи Микрончо прокара законите си, което ще доведе до безработица в цяла Източна Европа и тогава ще паднат и западните заплати, нищо, че повечето шофери си мислят, че всичко това се прави за тяхното благополучие ,,,,,, лицемерието скоро ще покаже истинското си лице ама ще коментираме тогава, защото сега каквото и да кажа пак ще започнат да ми обясняват кво тъпо копеле съм и не ги разбирам нещата,,,,,,,,,,,,,,
Ще става интересно покрай Макрон,за това направих специална тема за да чуя разсъжденията ти.

vdsvicky

Цитат на: rider777 - Събота, 26 Август, 2017, 08:09:15
,,,защото ми писна от морета, Велингради, Банско и нам си къде си ,,,,,,,,
Защо не се обади?
Много карачи-малко шофьори

vdsvicky

Много карачи-малко шофьори