• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа Германия-Италия-Германия

Започната от holden, Понеделник, 08 Януари, 2018, 14:50:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Iliev

Аз имам камион и съм навит на тая цена. Всички разходи за камиона, ремаркето, пътните такси и гориво си ги поемам. От теб остава само да си намериш шофьор и да му плащаш заплатата и осигуровките.

Iliev

rider777

Илиев,,,, преди 4 години ми предложиха да карам същата релация на 1,03€ / км и аз като теб не си направих сметката и реших, че предложението е добро но ми трябваше да направя само един курс за да ми се отворят очите и да се усетя, че извадих от себе си 170€ за този курс и това при положение, че аз съм си карал камиона ако трябваше да плащам и на шофьор щях да съм вътре с поне 700- 800€ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

holden

понеже всички сте големи разбирачи ви прилагам актуална кредитна нота от един холандски шенкер. Имате калкулатори, може да си сметнете цената. Това че шофьорите ви крадат и не ви излиза сметката си е ваш проблем.Заключвам темата да не се излагате повече :) Ако на някой му трябва инфо, на лични!

holden