• Welcome to Форум на българските шофьори.

Немски договор, 2270,- евро бруто + командировки, задължително немски език

Започната от avia, Събота, 28 Юли, 2018, 22:34:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Цитат на: krasisof - Вторник, 31 Юли, 2018, 16:45:16
Всички знаем колко плащат в Германия и за какво търсят чужденци. Разяснения не са нужни. А относно ръчната палетна количка първо помисли защо те питат и след това си прави изводите. Като начало ще ти кажа, че ако нямаш трейнинг в съответната фирма дето разтоварваш или поне подпис под инструктаж е изцяло незаконно дори и в Германия. И ако се случи нещо и се стигне до съд ще плащат. Друга безобидна причина е, че има стока която за необучен за работа с ел. количка човек е трудна. Не случайно дори и мотокаристите се учат. И само да споделя с всички, че за ташак се свързах с няколко немски агенции за подбор конкретно за шофьори. Е няма толкова несериозни хора. Биет в земята и англичаните. Пълна пародия са. Не случайно всички мразят Германия и Германия мрази всички. Било е квото е било.... вече е минало
Някъде и рампите не дават да пипаш камо ли електричка .

Boroman21

lumpen

Тоя Мисури се оказа голем фаШАга обаче, от папата по католик...

micyri

Само така ви се струва.
Но когато работиш само с немци,придобиваш и други навици. ;)

rider777

От 5ти Януари 1990та година до не помня точната дата на която напуснах Август 1992ра година бях единственият чужденец в Раушер Транспорт Клагенфурт ,,,, ходил съм и в къщата и на вилата на шефовете поне десетина пъти,,,, минимум десетина,,,,  Сега ми е интересно дали някой чужденец поне веднъж са го поканили на обяд или вечеря в къщата на Шефа,,,,  даже мноооо яко си паднах по една от дъщерите на баровците,, Саския  се казваше ама само веднъж излязохме на разходка и не се повтори след това ,,,, тва нема значение ама мисълта ми е, че тва да станеш по-  католик от Папата поне за мен е нещо дето не вразумявам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  гледам обаче, че интегрирането на нашенци тече с пълна пара,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

micyri

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Август, 2018, 01:06:00
От 5ти Януари 1990та година до не помня точната дата на която напуснах Август 1992ра година бях единственият чужденец в Раушер Транспорт Клагенфурт ,,,, ходил съм и в къщата и на вилата на шефовете поне десетина пъти,,,, минимум десетина,,,,  Сега ми е интересно дали някой чужденец поне веднъж са го поканили на обяд или вечеря в къщата на Шефа,,,,  даже мноооо яко си паднах по една от дъщерите на баровците,, Саския  се казваше ама само веднъж излязохме на разходка и не се повтори след това ,,,, тва нема значение ама мисълта ми е, че тва да станеш по-  католик от Папата поне за мен е нещо дето не вразумявам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  гледам обаче, че интегрирането на нашенци тече с пълна пара,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Естественно, че няма как да го разбереш,живееш в Бг,страна в която цари беззаконие и корупция.

lumpen

Хей Мисури, дъртия Вили Бетц една събота влезе в халето с мотокара и изкара една смяна...и аз съм видял много от швабите, обаче ти се '' турчееш'' по народно му казано, в твоя случай -= фашизираш/

micyri

Цитат на: lumpen - Четвъртък, 02 Август, 2018, 14:14:27
Хей Мисури, дъртия Вили Бетц една събота влезе в халето с мотокара и изкара една смяна...и аз съм видял много от швабите, обаче ти се '' турчееш'' по народно му казано, в твоя случай -= фашизираш/
Не разбрах нищо от коментара ти!

hunter_75

Е как ще разбереш,ти си забравил българския език.Помоли го ако може да ти го напише на немски

micyri

Това е добра идея!
Обаче най ви се кефя,когато във всяка тема ставам център на внимание,за което ви благодаря.

k

Цитат на: micyri - Четвъртък, 02 Август, 2018, 22:19:02
Не разбрах нищо от коментара ти!
Има една група роми в Бг които говорят турски и твърдят че са турци . Ама са си чисти мангали. Та и твоята работа е такава твърдиш че си променил мисленето си . Ама я се замисли .

micyri

Я,продължавам да съм център на внимание!
Аз лично се извинявам на пусналия темата,че тя се завъртя около мене(за пореден път) :)
Та, нещо по темата някой ще каже ли?

Mr.Balkanski

Съгласен съм да работя за вас. Работя бруто 11 часа на ден, ако тръгвате с голямата кошница, може да я напълните само с печурки.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.