• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на Volvo

Започната от admin, Понеделник, 27 Юни, 2011, 19:12:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroBoro

Къде сте в Пловдив?
Ще дойда да Ви видя :)

JoroBoro

!na

Цитат на: JoroBoro - Понеделник, 22 Август, 2011, 09:53:20
Къде сте в Пловдив?

В нашия сервиз - на Кукленско шосе, до Плодохранилището.
Заповядай!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

!na

Момчета, не мога да не споделя радостта си от участието на Валентина и веднага поствам едно фото да я видите - красива и интелигентна жена-тръкър. Даде доста по-добър резултат от собствения си съпруг, с когото карат двойка.

Ето я и нея (с мен, де, как да пропусна шанса  :D)

Димитър Гебшеменов

Уважавам жените зад волана ;).Искрен успех и желая....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

kxa

А на мен като не са ми се обадили , мога ли да дойда , дори и като посетител. ???

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: kxa - Понеделник, 22 Август, 2011, 20:22:01
А на мен като не са ми се обадили , мога ли да дойда , дори и като посетител. ???
Знам ли баце,можеш ли?
;) не се стегай де ,надам се и мен да ме забрават ма все едно не съм ти мъцал. ;)

Пояснение:
Под можеш ли имам впредвид дали физически моеш да палнеш кракомобило и да си завлечеш Д-то там,кой че те върне па и ич да не ти дреме ако те гонат с Калашнико ,бе с две думи пали джапанките и оди майна ;)
Ако съм сбъркал диалекто сори. :(

!na

Цитат на: kxa - Понеделник, 22 Август, 2011, 20:22:01
Звъняхме на всички. Имаше 2ма, които не си вдигнаха телефоните и един грешен номер.
Моля да ни извиниш и заповядай утре или в сряда в сервиза ни на Кукленско шосе срещу Плодохранилището.
Още веднъж моля за извинение.

kxa

Ми ше зема да ида , ама у среда :) , че имам пътуване до Софията утре,
Белким видя големио дзвер.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: kxa - Понеделник, 22 Август, 2011, 21:00:39
Внимавай че разпраат че апел. ;)

antoniyu

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 22 Август, 2011, 21:23:02
Цитат на: kxa - Понеделник, 22 Август, 2011, 21:00:39
Внимавай че разпраат че апел. ;)

Не апе да ви кажа,въобще даже.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

godji

Цитат на: !na - Понеделник, 22 Август, 2011, 10:03:09
Къде сте в Пловдив?

Заповядай!
Днес  си прибрахме един камион от там :) Големи мъки !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

!na

Цитат на: godji - Понеделник, 22 Август, 2011, 22:15:09
Цитат на: !na - Понеделник, 22 Август, 2011, 10:03:09
Къде сте в Пловдив?

Заповядай!
Днес  си прибрахме един камион от там :) Големи мъки !

E, да беше се обадил, като си идвал :) Големи мъки!

godji

Е как мислиш че ще дойда и няма да се обадя ?! И вчера и днес се прибирам късно и нямам време да дойда до вас ! Нали сте до 18:00 !  Колегата който  кара камиона си го е взел от ремонт.Мъките са били докато открият какъв му е бил проблема :) Днес не можех да говоря с него , но разбрах че шефа го е записал и е карал на състезанието. Разхода му е бил малък , но е просрочил времето ! Това ми каза друг колега , който кара Волво . Навивах го днес да дойдем и ние двамата , но аз закъснях :( Надявам се утре да успея , но като знам че ще ходя до Ловеч ,почти е сигурно , че пак няма да стане  :'(
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

antoniyu

Днес станах свидетел на професионализма на екипа на Волво и по-специално на Маркетинг Мениджър-а, как се справя със собствениците на камиони(няма да спомена фирмата) които искат да видят и заснемат резултатите на участниците в състезанието.
Естествено беше им отказан достъп до данните.

Много голямо БЛАГОДАРЯ.Много е приятно когато видиш,че не им става работата на "шефовете".
За екипа много успехи,много е приятна обстановката и обкръжението на екипа просто те са си такива професионалисти,много лъчезарни,усмихнати и симпатични.
Радвам се и се гордея,че имах възможността да се запозная с тях.
Ина и най-вече с теб страхотна си.  
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Димитър Гебшеменов

Евала на екипа на ВОЛВО.А фирмата ако е пловдивска е ясна........И  аз останах с добро впечатление за тях.Наистина им желая успех. ;)
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов