• Welcome to Форум на българските шофьори.

Състезанието на Volvo

Започната от admin, Понеделник, 27 Юни, 2011, 19:12:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

antoniyu

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Вторник, 23 Август, 2011, 22:31:46
Евала на екипа на ВОЛВО.А фирмата ако е пловдивска е ясна........И  аз останах с добро впечатление за тях.Наистина им желая успех. ;)

Да Пловдивска е,но с какво е ясна не разбрах. 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Димитър Гебшеменов

Има в Пловдив 3-4 фирми с голямо количество волва.Все някоя от тях ще е...Ако греша-приемам критики.....и (-) ;)
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

antoniyu

Разбрах,че имат Волво,но колко са не знам. 
цигарените кутии?

!na

Стига спааам, моля ;-)

Антонио, благодаря за хубавите думи!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Димитър Гебшеменов

Не споря Илийка.....Живи и здрави.... ;)Доволен съм че в тая фирма дет съм сега-нямам проблем с разхода....шефа е наясно ,че камиона си гори....А в краина сметка-той нали затова е шеф-нека се върти насън и да си мисли-тоя шофер колко ме окраде,колко ми надписа паркинг,и тем подобни....Не искам да съм на тяхно място-аз спя спокойно..... ;) ;) ;)Успех

antoniyu

Цитат на: !na - Вторник, 23 Август, 2011, 23:09:15
Стига спааам, моля ;-)

За нищо,след като са истина.Убеден съм,че всеки е останал очарован след запознанството с вас.
цигарените кутии?

JoroBoro

Цитат на: antoniyu - Сряда, 24 Август, 2011, 00:27:44
Цитат на: !na - Вторник, 23 Август, 2011, 23:09:15
Стига спааам, моля ;-)

За нищо,след като са истина.Убеден съм,че всеки е останал очарован след запознанството с вас.

Е, аз нямах честа да се запозная с красивия и интелигентен маркетинг мениджър  :'(, но за сметка на това се запознах с г-н Цонев, който ме помисли за собственик на тр. фирма, и упорито ме убеждаваше че е време да си закупя няколко FH-ки :)
Както и да, ще ми остане надеждата че на финалния кръг може да се засечем :)

!na

Цитат на: JoroBoro - Сряда, 24 Август, 2011, 12:49:06
Е, аз нямах честа да се запозная с красивия и интелигентен маркет мениджър  :'(, но за сметка на това се запознах с г-н Цонев, който ме помисли за собственик на тр. фирма, и упорито ме убеждаваше че е време да си закупя няколко FH-ки :)
Както и да, ще ми остане надеждата че на финалния кръг може да се засечем :)

Е как може да си бил тук и да не си се обадил?!
Почти през цялото време бях на място, да не говорим че и Илия изкара голяма част от времето си с нас и можеше да се запознаеш и с него :(
Ела да пием по кафе до 16 ч днес, че после ще стягаме багажа и ще отпътуваме за Благоевград.

И, стига сте ме изчервявали, бе хора! МолА вЕ  ;)

JoroBoro

!.!.!

Искрено завиждам на всички които се запознаха с Ина и имаха възможността да покарат Волвото. Аз нямах този късмет, но поне си имам нещо за спомен благодарение на огромният жест от страна на Ина.
Благодаря ти мила, ако знаеш как се фукам с тениската :D :D :D. Надявам се някой ден да се запознаем лично.
На всички участници пожелавам успех и нека най-добрият спечели.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!na

Цвете, сигурна съм че ще се срещнем не толкова далече във времето!
Носи Т-шъртката със здраве! Много ме радваш!

Цитат на: JoroBoro - Сряда, 24 Август, 2011, 13:02:30
Ще дойда към 14.00 пак :)

Изгледах си очите от гледане. И не само аз - Антонио и кха също. Ей на, вече почти 3 часа в очакване на Годо  ;)
За съжаление скоро ще тръгваме. Май не ни е било писано. Този път. Довиждане на Пловдив и до съвсем скоро, майна :D

JoroBoro

Цитат на: !na - Сряда, 24 Август, 2011, 16:43:56
Цвете, сигурна съм че ще се срещнем не толкова далече във времето!
Носи Т-шъртката със здраве! Много ме радваш!

Ще дойда към 14.00 пак :)

Изгледах си очите от гледане. И не само аз - Антонио и кха също. Ей на, вече почти 3 часа в очакване на Годо  ;)
За съжаление скоро ще тръгваме. Май не ни е било писано. Този път. Довиждане на Пловдив и до съвсем скоро, майна :D

За което кьорене се извинявам искрено. В 12.30, в офиса Ви бяха въпросния господин, и едно красиво къдраво момиче, и да ти кажа честно ме хвана срам да питам за теб :) Няма да пропусна възможността обаче във финалния кръг, майна :D

antoniyu

За което кьорене се извинявам искрено. В 12.30, в офиса Ви бяха въпросния господин, и едно красиво къдраво момиче, и да ти кажа честно ме хвана срам да питам за теб Усмивчица Няма да пропусна възможността обаче във финалния кръг, майна Смотан

Е стига с тоя срам и теб ли те е срам като мен,но поне аз си питам за да намеря когото търся,нали знаеш с питанее...

цигарените кутии?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

От цялата дъндания не се светнах кой е местният шофер на шоферите.
Не че ме брига де,но пича е заслужил му мъцнеме барлем името е така за поколенията да знаят.

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 24 Август, 2011, 21:11:22
От цялата дъндания не се светнах кой е местният шофер на шоферите.
Не че ме брига де,но пича е заслужил му мъцнеме барлем името е така за поколенията да знаят.

На мен също ми е интересно ,моля за инфо :)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори