• Welcome to Форум на българските шофьори.

МВР затяга контрола по магистралите

Започната от Trucker_Boy, Петък, 01 Юли, 2011, 16:52:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Магистралната полиция ще разполага с два супер-бързи автомобила БМВ 330 /240 кс/. Целта е да няма "неуловими" нарушители на правилата за движение или престъпници с бързи коли.
Новите патрулни автомобили са предоставени безвъзмездно на МВР от представителя на марката "БМВ България" като жест за доброто партньорство.
Само за последните шест месеца са закупени 40 нови мотори за нужните на КАТ и магистралната полиция.

Източник: www.news.ibox.bg
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

godji

Евала на представителството на БМВ . Наистина е смешно полицаите ни да карат малолитражки !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

antoniyu

Цитат на: godji - Неделя, 03 Юли, 2011, 17:30:00
Евала на представителството на БМВ . Наистина е смешно полицаите ни да карат малолитражки !

Да добре е това но за малолитражките няма гориво а за тези с какво ще ги хранят??
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

godji

Ами министерството да мисли за това , аз ли да ги мисля! Плащат заплати на един куп полицаи да си стоят в патрулките и да снимат . Това ли им е работата !? Или ще са катаджий или "журналисти" . Мен ако ме питаш тази работа може да я свърши всеки един цивилен и за по-малка заплата , а не двама полицаи ! Ето ти решение - намаляват им щата , а бюджета им остава същия . Разликата в парите отива за бензин  ::)

antoniyu

Цитат на: godji - Неделя, 03 Юли, 2011, 18:34:29
Ами министерството да мисли за това , аз ли да ги мисля! Плащат заплати на един куп полицаи да си стоят в патрулките и да снимат . Това ли им е работата !? Или ще са катаджий или "журналисти" . Мен ако ме питаш тази работа може да я свърши всеки един цивилен и за по-малка заплата , а не двама полицаи ! Ето ти решение - намаляват им щата , а бюджета им остава същия . Разликата в парите отива за бензин  ::)

Те хората са го измислили със стационарните може и без заплати.
цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?