• Welcome to Форум на българските шофьори.

Kögel доставя свръхдълги композиции

Започната от Trucker_Boy, Събота, 16 Юли, 2011, 05:26:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Известният немски производител също доставя композиции с дължина 25,25 м и демонстрира възможности за гъвкави решения.
Превозното средство, включваща полуремарке и ремарке с централно разположени два моста бе получено от скандинавски клиент в началото на май. С това оборудване Kögel подчертава продуктовата си стратегия, където компанията предлага както свръхдълги композиции, така и полуремаркета Euro Trailer, удължени с 1,3 м. И двете концепции допринасят за повишаване ефективността на шосейния превоз на стоки и предотвратяване на интензивния трафик на товарни автомобили.
www.kamioni.bg
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Малко късичък ми се чини за желанията на българските фирми,ако може поне на два етажа да се товари може и да важи  ;) и минимум 50-60 тончета да подносва разбира се.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!na

В някои от Скандинавските страни и Германия от няколко години има такива композиции.
За превозвачите е добре - по-ниски общи разходи, по-голям обем товари, за вас обаче не съм сигурна ако стане масова практика...
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: !na - Събота, 16 Юли, 2011, 08:10:06
В някои от Скандинавските страни и Германия от няколко години има такива композиции.
За превозвачите е добре - по-ниски общи разходи, по-голям обем товари, за вас обаче не съм сигурна ако стане масова практика...
У нашенско няма начин да стане с наще широки пътища малко ,малко мисията е невъзможна,но и да стане се тая.

Мнение на бръмбаро у главата,беха два ма единия отиде на море. :(

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 30 Юли, 2011, 18:07:53
Цитат на: !na - Събота, 16 Юли, 2011, 08:10:06
У нашенско няма начин да стане с наще широки пътища малко ,малко мисията е невъзможна,но и да стане се тая.

Мнение на бръмбаро у главата,беха два ма единия отиде на море. :(

Във централна Европа все още не са факт ,та за тук какво остава.....  ;D
www.sbps.eu

valentin

Двуетажни ремаркета вече има и в Б-я не се сещам как им беше името точно.

Trucker_Boy

Цитат на: valentin - Събота, 30 Юли, 2011, 20:47:22
Двуетажни ремаркета вече има и в Б-я не се сещам как им беше името точно.

Може би Jumbo ?
Аз такива двуетажни ремаркета съм виждал само в Англия.
Има само една фирма тук за която знам ,че използва 2 такива ремаркета,превозвайки стоки само за Англия.
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Kазват се дабъл дек по принцип или на английски double deck

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 30 Юли, 2011, 20:56:55
Kазват се дабъл дек по принцип или на английски double deck

Да , тракториста отново е прав. ;)
Аз съм виждал ремаркета на които предната част е скосена ,може би заради аеродинамиката?

www.sbps.eu

loshdancho

Ние сме много преди тях . Автовлак с товар 35 тона теглен от шкода мадара и това е отпреди 10-15 год. Лека му пръст на бай Стоян  беше последния ,който се занимаваше с  такова чудо.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: loshdancho - Събота, 30 Юли, 2011, 21:14:06
Ние сме много преди тях . Автовлак с товар 35 тона теглен от шкода мадара и това е отпреди 10-15 год. Лека му пръст на бай Стоян  беше последния ,който се занимаваше с  такова чудо.
Мерках за последно нейде къде 2000-2001 една Европейка по Добричко оттогава не съм виждал то и закона май ги забранява ,мисля към 22м отиваха нейде.

loshdancho

Май че не ги забранява ако са самосвали и се движат в  района на населеното място. Човека до миналата година си я караше съвсем законно, даже беше спиран неколкократно от джеДАИте.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 30 Юли, 2011, 21:16:39
Цитат на: loshdancho - Събота, 30 Юли, 2011, 21:14:06
Мерках за последно нейде къде 2000-2001 една Европейка по Добричко оттогава не съм виждал то и закона май ги забранява ,мисля към 22м отиваха нейде.

Това ще е доста интересно , някъде дали има снимки ?
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бобо89

Аз работя в Англия и карам такова double deck ремарке. Има ги и в Холандия виждал съм ги тук в Англия. Фирмата е 2win карат сиви Скании.
www.2win.eu

Причина за редакция: Коригиран линк!

Бобо89